Sari la conținut
Home » Reacția unui Golden Retriever când asistă pentru prima dată la spălarea unui autoturism. „Acest cățel este pur și simplu în șoc”. Video

Reacția unui Golden Retriever când asistă pentru prima dată la spălarea unui autoturism. „Acest cățel este pur și simplu în șoc”. Video

Reacția unui Golden Retriever când asistă prentru prima dată la spălarea unui autoturism a stârnit reacții foarte amuzante în mediul online, devenind virală pe TikTok. Văzând ce față a făcut patrupedul în momentul în care mașina este acoperită cu spumă, stăpânul nu s-a putut abține și l-a filmat. Este atât de haios, încât i-a cucerit definitiv pe oamenii din mediul online.

Oamenii s-au amuzat pe cinste atunci când au văzut fața crispată a cățelului în timp ce mașina este acoperită cu spumă. Golden Retrieverul are o mare disponibilitate spre a învăța lucruri noi și iubește să participe la toate activitățile împreună cu stăpânii lor, însă după reacția patrupedului, de data aceasta, nu putem să constatăm acest lucru, ci, mai degrabă „cred că regretă că a ieșit la plimbare azi”.

Acest videoclip în care este surprinsă reacția unui Golden Retriever când vede pentru prima dată cum se spală mașina, a făcut deliciul publicului. Câinii sunt cunoscuți pentru faptul că atunci când nu înteleg cum funcționează anumite lucruri din viața oamenilor, reacționează în moduri foarte inedite, de cele mai multe ori, extrem de amuzante.

În momentul în care mașina era la spălătorie, cățelul se afla în ea

În momentul în care a fost filmat videoclipul, patrupedul se afla în mașină, pe bancheta din spate. Pe fundalul filmulețului se derulează o melodie care crează suspans celor care urmăresc filmarea, muzica fiind compatibilă cu fața încleștată pe care o face patrupedul în momentul în care autoturismul este acoperit cu spumă, iar el rămâne în interior.

Câinele a început să privească uimit, dezorientat în clipa în care mașina era învăluită în spumă, întrucât era o experiență pe care nu o cunoaștea și nu știa încotro vor merge lucrurile. Pe deasupra, era ceva ce nu avea cum să fie bine pentru el, pentru că a început să se facă întuneric în mașină, iar privind din interior spre exterior nu se mai vedea nimic din ceea ce a văzut până la acel moment, ceea ce l-a făcut să se crispeze și să se întoarcă cu ochii măriți spre persoana care era cu el în mașină și îl filma. Reacția lui este de-a dreptul savuroasă, iar internauții nu aveau cum să rămână indiferenți, lăsând mii de comentarii la acest videclip postat pe o platformă de socializare.

„Fața lui e fantastică”, „Nu mă pot opri din râs”, „Acest cățel este pur și simplu în șoc”, „Vai, el chiar nu înțelege ce se întâmplă”, „Cred că regretă că a ieșit la plimbare azi”, acestea fiind câteva din comentariile internauților.

@__calliechristine

Not impressed #fyp #goldenretriever

♬ Psycho Theme – The Dark…