Sari la conținut
Home » Povestea emoționantă a coiotului lovit de o mașină și a tinerei care i-a sărit în ajutor. Ce s-a întâmplat cu animalul

Povestea emoționantă a coiotului lovit de o mașină și a tinerei care i-a sărit în ajutor. Ce s-a întâmplat cu animalul

Un coiot a fost lovit de o mașină, iar șoferul nu a oprit, însă o tânără care se afla în trafic la momentul accidentului i-a sărit în ajutor animalului. Acesta a fost trasportat la un medic veterinar pentru a primi îngrijirile necesare recuperării.

Fata, pe numele său Andrea Athie, conducea în Cuidad Victoria, Mexic, când a văzut că mașina din fața ei a lovit un animal și a plecat fără să oprească. Dorind să ajute, tânăra a oprit mașina și a coborât pentru a verifica care este starea animalului lovit.

Acolo, pe șosea, fata a văzut bietul coiot întins pe jos, fără reacție

Athie a încercat să liniștească animalul care a fost lovit de o mașină și despre care a crezut initial, după aspectul său, că este un câine fără stăpân. Cum poate cineva să lovească un animal și să-l lase acolo? Athie nu s-a îndurat să lase coiotul în urmă, chiar dacă părea foarte slăbit.

Astfel că, a sunat câțiva prieteni care au fost fericiți să-i ofere o mână de ajutor, întrucât singură nu a reușit să-l ridice și să-l pună în mașină.

Aceștia au mers la fața locului și au ajutat-o pe Athie să ridice coiotul rănit. El era foarte greu. De îndată ce au urcat animalul rănit în mașina ei, au mers la cel mai apropiat veterinar.

În timpul drumului lung, coiotul neajutorat a scos sunete de scâncet și s-a refugiat în brațele lui Athie.Este ca și cum bietul animal ar fi știut că ea este salvatoarea lui. Îmbrățișarea caldă părea că este modul lui de a-i mulțumi tinerei care nu l-a părăsit niciodată, în toată această suferință prin care a trecut.

Salvatorii au considerat acest gest al animalului ca un „mulțumesc”

A fi la locul potrivit la momentul potrivit poate însemna foarte mult, mai ales atunci când vezi un animal rănit care are nevoie de ajutorul tău. Mulți oameni cu inimă bună ar face orice pentru a salva cel mai mic animal. Poate că este instinctul nostru de a ajuta.

Sora fetei care a ajutat coiotul a distribuit o fotografie a animalului pe Twitter, în dreptul căreia a scris: „Sora mea a salvat un coiot crezând că este un câine lovit și l-a dus la veterinar.”

Deși se știe că de-a lungul timpului aceste animale au atacat oamenii și animalele de companie ale acestora, de obicei, coioții nu atacă atunci când nu sunt provocați și rareori cauzează răni grave.

Salvatoarea l-a botezat pe coiot Pancho

Animalul a suferit două răni la nivel cervical, iar tânăra a spus că:Văzând situația, m-am oprit și m-am dus să îl ajut, fără să știu că era un coiot. Nu a fost niciodată agresiv. Se lăsa mângâiat, dar știm cu toții că este un animal sălbatic și că nu putea trăi cu noi”.

Pancho era un coiot adorabil. Din păcate, bietul animal a suferit răni grave.

După ce a fost supus unor radiografii, s-a descoperit că Pancho a suferit două răni la nivelul cervical în timpul accidentului, ceea ce l-a lăsat în imposibilitatea de a-și mișca picioarele din spate sau de a-și goli intestinele.

„Fiecare procedură care a fost efectuată asupra lui Pancho a fost realizată prin intermediul unui medic veterinar și a fost făcută în mod profesionist”, a spus Andrea.

Toată lumea a vrut ca Pancho să trăiască și au făcut tot ce au putut

Din păcate, Pancho nu a mai putut continua să lupte alături de noi. Pancho pur și simplu nu a răspuns la tratament.” Athie a împărtășit: „S-a făcut tot ce a fost omenește posibil. În acea ultimă clipă, m-am uitat la el și am vrut ca el să aibă cea mai bună calitate posibilă a vieții și să nu sufere.”

Toată lumea s-a simțit tristă în timp ce Pancho, dulcele coiot, a închis ochii.

În pofida faptului că a trebuit să își ia rămas bun de la Pancho, Andrea spune că acesta i-a lăsat „ceva foarte important”, pe care îl va lua cu ea pe tot parcursul vieții.

„Pancho a venit aici pentru a ne arăta cum să îi ajutăm pe cei care au nevoie”

„Cu gesturi mici putem schimba multe lucruri, iar Pancho ne-a arătat acest lucru”, a declarat Athie în interviul său.

„În acest moment, de asta avem nevoie ca oameni, să ne ajutăm unii pe alții, să facem bine fără să ne uităm cui.”

„Mulți vor gândi altfel, dar eu știu că există încă mii de oameni care sunt dispuși să ajute, care nu sunt indiferenți la durerea sau suferința unei alte ființe vii”, a adăugat Athie.

„Știu că a fost un animal sălbatic, dar știu, de asemenea, că știa că suntem acolo pentru a-l ajuta. Trupul lui Pancho va fi incinerat și îl vom păstra într-o urnă biodegradabilă care va fi plantată.”

Athie și Pancho au creat o legătură într-un timp atât de scurt, dar amintirile coiotului vor fi prețuite o viață întreagă.

Dacă vedeți un animal la nevoie, nu ezitați. Ajutați.