Poștărițadin Bihor atacată de câine a povestit experiența teribilă prin care a trecut după ce a fost atacată de câinele unui localnic.Paraschiva Lacsiko, în vârstă de de 55 de ani, a ajuns de urgență la spital, cu răni grave la faţă şi la piept, după ce câinele unui localnic a atacat-o.Ca în fiecare lună, poştăriţa a bătut la poarta unui bărbat, iar acesta a deschis, fără să îşi lege însă câinele înainte. Animalul a ieşit rapid în stradă, unde a atacat-o pe femeie. A pus-o la pământ şi a muşcat-o de mai multe ori.Stăpânul patrupedului nu a reuşit să-și potolească câinele, aşa că vecinii au sărit în ajutor, cu lopeţi şi scânduri, ca să poată goni câinele, din rasa boxer. Imediat, cetățenii au  apelat la serviciul de urgență. Femeia a scăpat cu viaţă, însă va rămâne cu urme adânci pe corp. Întâmplarea este anchetată acum de poliţişti.

Paraschiva Lacsiko – victimă: “A fost o experienţă groaznică N-am crezut c-o să mai scap cu viaţă, a fost groaznic, am fost plină de sânge.”

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia sună la poarta proprietarului şi între timp trece stradă să lase corespondenţa familiei de peste drum. Stăpânul câinelui deschide, fără să ţină seama că patrupedul e lângă el şi poate ieşi în uliţă. Într-o clipă, femeia a fost doborâtă la pământ.Paraschiva Lacziko – victimă: „Singurul lucru când a deschis omul poarta am văzut că zboară câinele la mine, m-a dărâmat la pământ, a sărit pe piept la mine şi m-a dărâmat la pământ şi de-acolo m-a tot muşcat în cap. Şi eu m-am apărat cu geanta de poştaş cât am putut şi tot am strigat după ajutor.”Poştăriţă a stat cinci zile în spital. Familia ei este hotărâtă acum să nu lase lucrurile aşa.Comisar Alina Dinu – purtător de cuvânt IPJ Bihor:Poliţiştii beiuseni au întocmit dosar penal în cauză şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin”, potrivit stirileprotv.ro.ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Altul l-ar fi lăsat să moară, dar el i-a salvat viața: Povestea impresionantă a lui Patrick FACE ÎNCONJURUL LUMII

Câinele abia mai respira când a fost găsit, în tomberonul de gunoi

Altul l-ar fi lăsat să moară, dar el i-a salvat viața: Povestea impresionantă a lui Patrick FACE ÎNCONJURUL LUMII
01 Noi, 2017 la 9:40 amModifica

Un cocoș suferă de o puternica criza de identitate. Uite ce se crede

Un cocoș suferă de o puternica criza de identitate. Uite ce se crede
01 Noi, 2017 la 8:58 amModifica

Super amuzant! Planul de evadare a lui Piticot

Super amuzant! Planul de evadare a lui Piticot
31 Oct, 2017 la 6:00 pmModifica