De 11137 Vizualizari

Altul l-ar fi lăsat să moară, dar el i-a salvat viața: Povestea impresionantă a lui Patrick FACE ÎNCONJURUL LUMII

Câinele abia mai respira când a fost găsit, în tomberonul de gunoi

Altul l-ar fi lăsat să moară, dar el i-a salvat viața: Povestea impresionantă a lui Patrick face înconjurul lumii.

Uneori, oamenii sunt de neînțeles. De ce ar vrea cineva să rănească un animal nevinovat? De parcă nu ar fi fost de ajuns că l-a abuzat și neglijat, animalul de companie a fost aruncat în tomberonul de gunoi de lângă o clădire din orașul Newark, New Jersey, SUA. Din fericire, cineva l-a găsit înainte de a fi fost prea târziu.

​​Potrivit en.newsner.com, o persoană necunoscută sau chiar stăpânul lui Patrick, a aruncat la gunoi într-o pungă de plastic ca și cum ar fi fost rest menajer, un suflet nevinovat.

El a avut marea șansa să trăiască, deoarece ”punga de gunoi” era prea mare și a înaintat cu greu pe jgheabul de gunoi, iar dacă ar fi ajuns mai repede în partea de jos, câinele ar fi murit deoarece gunoiul este compactat și aruncat în mașina specială de salubrizare. Din fericire, un membru al echipei de întreținere a clădirii l-a găsit Patrick, înainte să fi prea târziu.

Bărbatul a fost șocat atunci când a văzut un câine în gramada de gunoi. A fost un miracol că bietul animal a supraviețuit, având ​în vedere starea gravă în care care se afla. Acesta l-a ridicat cu blândețe pe Patrick și l-a adus la un spital veterinar din apropiere.

La început, medicii au avut suspiciuni că Patrick ar putea trăi până dimineața deoarece era foarte slăbit. Câinele, care are în jur de 2 ani, cântarea doar 8 kilograme când a fost gasit, jumatate din greutatea normală pe care ar trebui sa o aibă, și era atât de slabit încat nu putea sa mănance sau să bea apă. Dar, ca prin magie, el a supraviețuit. Acesta a primit toată îngrijirea medicala necesară​ ​și a câștigat puterea să lupte pentru viață.​

​Câinele, care are în jur de 2 ani, cântarea doar 8 kilograme când a fost gasit, jumatate din greutatea normala pe care ar trebui sa o aibă, și era atât de slabit încat nu putea sa mănance sau sa bea.

Viata lui Patrick a început să prindă contur și chiar dacă îți vine greu să crezi, acum Patrick este un câine ferici.

  

 

Un singur comentariu

  1. Va intrebati , de ce un om poate face asa ceva ? Oamenii , sunt tot animale , dar bipede . Spre deosebire de patrupede , bipedele sunt mai rele , si mai lipsite de sentimente (nu generalizez aici ) , si in principiu fac si doresc raul celor neajutorati , ca in cazul prezentat de dumneavoastra aici .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X