Sari la conținut
Home » Părul pisicilor este folosit pentru crearea unor pălării destinate acestora. Felinele participă la ședințe foto cu scopul de a promova aceste creații inedite. Foto

Părul pisicilor este folosit pentru crearea unor pălării destinate acestora. Felinele participă la ședințe foto cu scopul de a promova aceste creații inedite. Foto

Părul pisicilor este folosit pentru crearea unor pălării special concepute tot pentru pisicuțe, iar ideea de a crea aceste accesorii aparține unui cuplu care are trei feline din rasa Scottish Folds.

Iubitorii de pisici își găsesc adesea inspirația în felinele lor dragi. Fie că este vorba de artă, de povești sau de capodopere fotografice, pisicile le servesc adesea drept muze.

În timp ce hainele pufoase ar putea fi o problemă pentru unii dintre noi, un cuplu din Japonia a descoperit inspirația într-un loc cât se poate de neobișnuit.

Ryo și Hiromi Yamazaki sunt stăpânii a trei Scottish Folds. Trioul cu urechi lăsate, Nyaa, Maru și Mugi, toți au o blană luxuriantă, ceea ce înseamnă că stăpânii lor se confruntă cu o mare cantitate de păr de pisică.

Căderea părului pisicilor, o problemă cu care mulți dintre stăpâni sunt familiarizați, iar soții Yamazaki nu erau o excepție, fiind și ei obișnuiți să curețe blana.

Însă într-o zi, fotograful Ryo a adunat un teanc care semăna cu o pălăriuță. A modelat puțin bulgărele de blană și a așezat micuța căciulă deasupra capului unei pisicuțe. Astfel că, s-a născut o idee!

Căciulile pentru pisici sunt inedite și foarte drăguțe

Inspirați de micile pălării de pisică, Ryo și Hiromi au adunat toată blana pe care au găsit-o prin casa lor din districtul Tama din Tokyo. Astfel că, a rezultat o gamă unică de pălării amuzante pentru feline.

Pisicile par să își iubească și ele pălăriile, pozând cu fiecare dintre ele și având un aer îndrăzneț.

Hiromi este principalul creator de pălării, iar Ryo organizează periodic ședințe foto cu Nyaa, Maru și Mugi pentru a le etala creațiile. Atât stăpânii muncesc din greu la realizarea acestor mici minunății, cât și pisicile care se străduiesc să prezinte spectaculoasele creații ale proprietarilor.

În afară de pălării, cuplul s-a aventurat în realizarea de jucării pentru pisici și decorațiuni pentru casă. Familia Yamazakis își găsește inspirația în sărbători, ocazii speciale și fenomene ale culturii pop. Fiecare căciulă adorabilă pentru pisici este realizată manual, cu dragoste, și materialul este părul pisicii!

Această idee prin care părul pisicilor este folosit pentru crearea unor pălării se dovedește a fi una interesantă și care aduce multă popularitate cuplului care are trei pisicuțe și cărora le-a creat cu multă dragoste aceste pălării inedite și amuzante.