Sari la conținut
Home » Motanul Barnaby te farmecă cu privirea sa, iar coafura este încântătoare. Nu există zile în care părul îi stă rău, puful său arată întotdeauna bine. Foto

Motanul Barnaby te farmecă cu privirea sa, iar coafura este încântătoare. Nu există zile în care părul îi stă rău, puful său arată întotdeauna bine. Foto

motann persan care lenevește; sursă foto: iheartcats.com

Motanul Barnaby este o creatură inedită, care te farmecă cu privirea sa, iar blana rebelă este minunată. Ai avut vreodată acele zile în care părul tău pur și simplu nu vrea să te ajute? Motanul Barnaby îți cunoaște durerea!

Dar în timp ce noi facem tot ce putem pentru a ne netezi șuvițele sălbatice, Barnaby ar fi bine să nu facă nimic pentru a-și îmblânzi blana sălbatică de persan! Este perfectă așa cum este!

Pisicile persane sunt cunoscute pentru blana lor lungă și frumoasă, dar ceea ce o deosebește de alte pisici este coafura sa sălbatică, modul încântător în care I se așează blana. Aceasta combinată cu privirea melancolică a sa, cu siguranță vă va fura inima instantaneu.

Barnaby cel ocupat

Barnaby este un motan care își trăiește viața la maximum, umplându-și fiecare zi cu muncă în stilul său: „Fie că trag un pui de somn de zece ore, fie că mă uit cum plutește praful, sunt mereu foarte ocupat”.

Iată-l pe Barnaby muncind din greu să păzească scările…

Băiatul trebuie să stea cu ochii pe curte, să se asigure că păsările sunt supravegheate…

El își verifică fanii de pe Instagram, asigurându-i pe aceștia că părul său este complet natural. Apoi, urmează strechingul, pregătirea pentru somn…

Și apoi e timpul pentru, oh, un alt somn!

Cum reușește Barnaby să se adapteze la toate activitățile zilnice? Cu siguranță, este vorba de o magie felină care îi permite lui Barnaby să se descurce în programul său aglomerat.

Drăguț, pufos și răsfățat

Încă de când era un pisoi, Barnaby avea o blană rebelă care îl făcea să arate ca cel mai neîngrijit pisoi, însă acesta este și farmecul său. Acum, ajuns la maturitate, acest flăcău chipeș de cinci ani este practic „regele castelului”.

Stăpâna a dat un exemplu despre obiceiurile regale al lui Barnaby, spunând pentru Bored Panda: „El doarme pe scaunul meu în timpul zilei, așa că, dacă vreau să mă așez, trebuie să mă așez pe podea”.

„Este foarte răsfățat și îi place să doarmă aproximativ 20 de ore pe zi.”

Totuși, Barnaby nu ar putea face toate aceste lucruri fără ajutorul familiei. Aceștia îl mențin în formă maximă și, până de curând, frumoasa pisică persană a fost o „pisicuță unică” care a primit toată atenția membrilor familiei.

Acum, fratele mai mare Barnaby împarte casa cu o surioară drăguță și pufoasă. În timp ce familia sa a fost destul de încântată de apariția noului venit, „Barnaby nu a fost la fel de primitor”.

Însă cu toată obrăznicia lui, își iubește sora mai mică. Dar în felul lui. Totuși, așa își trăiește Barnaby viața, stăpâna lui spunând chiar că „Îi place să fie mângâiat doar când are chef. Noi îl iubim”.