Sari la conținut
Home » O viață dedicată salvării animalelor! Povestea de succes a unui tânăr din Danemarca

O viață dedicată salvării animalelor! Povestea de succes a unui tânăr din Danemarca

  • de

O viață dedicată salvării animalelor! Povestea de succes a unui tânăr din Danemarca.

La 24 de ani, acesta are grijă de nu mai puțin de 600 animale!

Povestea a început acum două decenii, când părinții unui tânăr pe nume Nikolai Ankergren au decis să deschidă o grădină zoologică și un sanctuar pentru animalele exotice. Învățat să iubească și să protejeze animalele, Nikolai a fost nevoit să preia proiectul tatălui său, după ce acesta a murit în urmă cu câțiva ani. Împreună cu mama sa, tânărul de doar 24 de ani, se ocupă de nu mai puțin de 600 de animale, iar numărul acesta ar putea fi repede depășit în urma planurilor de extindere pe care le are acesta.

Deși are o responsabilitate mare, Nikolai vrea să dezvolte centrul pentru animale din Copenhaga și chiar să-l transforme în cel mai mare din Europa pentru salvarea animalelor.

Dacă majoritatea tinerilor de vârsta lui au alte preocupări, Nikolai duce pasiunea pentru animale la un alt nivel.

Am 24 de ani și dețin o grădină zoologică! O viață dedicată salvării animalelor

Povestea sa a ajuns repede să fie cunoscută în întreaga lume, iar tânărul oferă un model de voință și devotament în protejarea și îngrijirea animalelor exotice.

Nikolai este însă cel care se ocupă de cele mai importante lucruri, respectiv hrana animalelor. El le pregătește zilnic mâncarea, iar apoi trece cu mașinuța pe la fiecare în parte pentru a le și hrăni. În plus, el se joacă adesea cu animalele printre care și maimuțe, lama, dar și multe altele.