Sari la conținut
Home » Cele mai drăguțe 7 animale exotice din lume

Cele mai drăguțe 7 animale exotice din lume

Pot animalele să nască gemeni?

Cele mai drăguțe 7 animale exotice din lume. Alegerea celor mai drăguțe animale exotice nu este o sarcină ușoară, dar cineva trebuia să o facă. Iată 7 dintre cele mai drăguțe animale exotice și unde le puteți găsi în mod etic.

Animalele exotice sunt întotdeauna interesante de aflat – mai ales când sunt adorabile! Aruncați o privire la lista celor mai drăguțe animale exotice pe care am compilat-o pentru dumneavoastră și aflați câte ceva despre ele.

1. Cele mai drăguțe 7 animale: Pisicile Serval

Servas sunt din Africa și pot alerga până la 80 km/h.
Originare din Africa, aceste pisici exotice au picioare mai lungi decât pisica domestică tipică de casă și pot alerga până la 80 km/h. Urechile lor mai mari le fac să fie vânători avansați și se știe că își închid ochii pentru a-și folosi mai bine abilitățile de ascultare.

2. Vulpile Fennec

Vulpile Fennec au urechi mari și sunt vânători grozavi, fiind totodată unul dintre cele mai drăguțe animale exotice.
Vulpile Fennec, ca și servalii, au urechile mai mari decât verișorii lor domestici și le pot folosi pentru a-și auzi mai bine prada. Ele pot auzi prada chiar și sub pământ! Sunt originare din Africa de Nord și din zonele sahariene și sunt considerate mai apropiate de un câine decât de o pisică. Sunt animale foarte sociabile și au nevoie de multă socializare pentru a-și reîncărca rezervele de energie.

3. Cele mai drăguțe 7 animale: Axolotl

 

Axolotlurile provin din Mexic și le place apa dulce.
Axolotl sunt din Mexic și sunt amestecul perfect între salamandră și pește. Trăiesc în zonele cu apă dulce. Mănâncă orice, de la viermi la carne de vită și au nevoie de găuri mari de apă pentru a supraviețui. Aceste creaturi acvatice cu aspect ciudat sunt cu siguranță unul dintre cele mai simpatice animale exotice.

4. Gliderele de zahăr

Gliderii de zahăr sunt unul dintre cele mai drăguțe animale exotice și adoră alimentele zaharoase.
Gliderii de zahăr trăiesc în copacii din Australia și Tasmania și se bucură mai ales de alimente zaharoase (de unde și numele). Ei pot aluneca ca o veveriță zburătoare datorită membranelor de piele de pe părțile laterale, pe care le folosesc pentru a găsi hrană și pentru a scăpa de prădători.

5. Cele mai drăguțe 7 animale: Pisicile Margay

Pisicile Margay trăiesc în copacii din America de Sud.
Pisica Margay, asemănătoare cu un ocelot, își face casă în copaci. Găsite în America de Sud și în Mexic, acești vânători pot sări până la 3,5 metri în aer. Ele vânează în principal noaptea și sunt rapide pe picioare (labe).

6. Arici

Cele mai drăguțe 7 animale: Un arici
Cele mai drăguțe 7 animale: Un arici care zâmbește la camera

 

Aricii sunt numiți astfel pentru abilitățile lor de a scormoni prin garduri pentru a găsi prada.
Aricii sunt, din punct de vedere tehnic, membri ai familiei rozătoarelor. Ei sunt originari din Africa, Europa, Asia și Noua Zeelandă. Aricii au fost numiți pentru abilitatea lor de a scormoni prin „garduri vii” pentru a găsi prada.

Au pene pe spate, pe care le folosesc atunci când se simt amenințați. Având o vedere slabă, aricii își folosesc auzul și simțul mirosului pentru a descoperi insectele.

7. Cele mai drăguțe 7 animale: Porcii pitici

Poate că porcii pitici sunt drăguți, dar au o istorie tristă.
Acești mici porci de ceașcă de ceai sunt porci adorabili, fericiți și inteligenți. Ei sunt originari din Vietnam, potrivit utopia.

Cu toate acestea, sunt adesea subnutriți intenționat pentru a menține o dimensiune mai mică și au nevoie de multă îngrijire și spațiu. Acești porci exotici ar trebui să fie lăsați în fermele sălbatice, unde pot fi crescuți la proporțiile lor naturale.