De 207 Vizualizari

Gest incredibil al Pamelei Anderson pentru protejarea animalelor

Actriţa Pamela Anderson, cunoscută militantă pentru drepturile animalelor, i-a trimis o scrisoare deschisă starletei Kim Kardashian, pentru a-i cere să renunţe la hainele de blană, relatează luni în ediţia sa digitală ziarul spaniol ABC.

Pamela Anderson şi Kim Kardashian s-au întâlnit recent la Săptămâna Modei de la New York. Se pare însă că vedeta din serialul „Baywatch” a avut să-i spună ceva lui Kim Kardashian, dar nu a reușit, potrivit Agerpres.

„Renunţă la hainele din blană”, o roagă pe Kardashian apreciata blondă, în vârstă de de 50 de ani, care a ajuns celebră după ce a purtat costumul roșu de baie de salvamar, în renumitul serial american Baywatch.

Cunoscută drept o mare militantă pentru drepturile animalelor, Pamela Anderson îi scrie pe un ton amabil şi cordial vedetei de televiziune, rugând-o să nu mai poarte blănuri.

„Dragă Kim, a fost frumos să te întâlnesc la New York Fashion Week”, începe ea scrisoarea. „Pot să spun că eşti o persoană bună la suflet, cu o inimă mare”, continuă Pamela Anderson.

„Îţi scriu pentru a-ţi cere compasiunea pentru adevăratele victime ale modei – animalele care sunt omorâte în mod brutal, pentru comerţul cu blănuri – şi să renunţi iarna viitoare la hainele de blană”, a încheiat Anderson.

Un singur comentariu

  1. Lorica I. spune:

    Motanelul meu alb,pe care l-am vazut de cind a venit pe lume,este chinuit de vecinii de deasupra,cu o „arma care
    trece prin pereti,periculoasa si pentru om iar Politia nu a luat nici o masura.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X