Sari la conținut
Home » O pisică a fost surprinsă în timp ce își ducea puiul la spital! Imaginile care au impresionat pe toată lumea

O pisică a fost surprinsă în timp ce își ducea puiul la spital! Imaginile care au impresionat pe toată lumea

  • de

O pisică a fost surprinsă în timp ce își ducea puiul la spital! Imaginile care au impresionat pe toată lumea.

Spitalul din Istanbul, Turcia, a avut parte de un pacient cu totul special!

Rețelele de socializare au fost locul unde s-au postat o serie de imagini de-a dreptul uimitoare! Datorită lui Merve Özcan care a făcut totul public pe Twitter, putem observa o pisică cum îşi cară pisoiul bolnav pentru a fi văzut şi tratat de medici.

Potrivit thedodo.com, imaginea a devenit virală, fiind distribuită de mii de ori pe reţelele de socializare.

„Astăzi eram în secţia de primiri urgenţe a spitalului, când o pisică a apărut grăbită, purtându-şi puiul în gură”, a scris Merve Özcan, persoana care a publicat iniţial fotografiile.

Cele două pisici au fost trimise la un medic veterinar pentru un consult de specialitate. Oricum, se vedea cu ochiul liber că acum erau mult mai bine.

În timp ce micuţului i se acorda primul ajutor, medicii i-au dat mamei nişte lapte şi hrană pentru a o linişti şi a o face să se simtă mai confortabil.

Utilizatorii platformei Reddit au lăudat paramedicii şi personalul spitalului din Istanbul pentru gestul lor de mare generozitate.

„S-a întâmplat în oraşul meu natal cu o pisică care abia devenise mamă. Avea probleme de sănătate şi fost dusă la spital unde a primit primul ajutor. Cei de acolo au ajutat-o ​​şi acum este animalul de companie al medicului care a sunat la veterinar”, a povestit un utilizator Reddit.

O pisică a fost surprinsă la un spital