Sari la conținut
Home » O pisică a fost salvată cu succes din vârful unui brad! Intervenția promptă a pompierilor

O pisică a fost salvată cu succes din vârful unui brad! Intervenția promptă a pompierilor

  • de

O pisică a fost salvată cu succes din vârful unui brad! Intervenția promptă a pompierilor.

În Piatra-Neamț, o pisică s-a urcat într-un brad și nu a putut să mai coboare!

Un apel la 112 i-a alertat pe pompierii din cadrul ISU Piatra-Neamț, după ce o pisică a rămas blocată la o înălțime de 7-8 metri, în imposibilitate de a coborî:

”Ca urmare a unui apel la 112, pompierii  pietreni au intervenit cu o autospecială de lucru la înălțime pentru degajarea unei pisici dintr-un brad situat pe strada Progresului din municipiul Piatra-Neamț. După ce au coborât pisica din copac pompierii au predat-o proprietarului”, a transmis ISU Neamt.

Pentru intervenție a fost nevoie de o autospecială de lucru la înălțime, bradul aflându-se pe strada Progresului din municipiul Piatra-Neamț.

Potrivit ISU Neamț, felina aflată la nivelul etajului patru al blocului din apropiere, a fost salvată cu succes, iar pompierii au predat-o cu bine proprietarului.

Chiar dacă mai primesc apeluri pentru misiuni de acest fel, de regulă, pompierii nu intervin pentru a coborî pisicile din copaci, deoarece acestea au abilităţi de căţărare şi ştiu cum să revină pe pământ.

Însă, acest caz a fost unul aparte, deoarece bradul înalt cât un bloc cu patru etaje s-a dovedit un pericol pentru animăluţ.

Intervenția promptă a pompierilor a salvat cu bine animalul de companie.