Sari la conținut
Home » O pisică se consideră a fi câine! Felina se află într-o dilemă

O pisică se consideră a fi câine! Felina se află într-o dilemă

  • de

O pisică se consideră a fi câine! Videoclip amuzant cu felina aflată într-o adevărată dilemă a vieții.

Pisica Tifa a devenit o adevărată vedetă pe internet!

Pisica a devenit celebră după ce stăpâna sa a decis să publice pe internet un videoclip extrem de amuzant! Pe numele său Tifa, pisica are unele apucături total opuse speciei sale, iar somnul și relaxarea tipică felinelor a fost înlocuită cu alergarea după obiectele aruncate de stăpân.

În general dacă unei pisici îi arunci un obiect prin casă aceasta cel mai probabil nu se duce după el să ţi-l aducă înapoi. Nu este şi cazul acestei pisici care mai degrabă se comportă ca un câine extrem de bucuros că stăpânul său în bagă în seamă.

Fuge după jucăriile aruncate de stăpân mai ceva ca un câine

„Câinele ăsta a fost o pisică în altă viaţă”, spune unul dintre cei peste 1 milion 200 de mii de oameni care s-au uitat la filmuleţ.

Proprietarul pisicii povesteşte că el n-a avut niciun rol în toată povestea asta, că nu el a învăţat-o pe Tifa să se comporte ca un câine.

„Într-o zi, i-am aruncat şoricelul pentru a-i atrage atenţia şi mi l-a adus imediat înapoi. Am continuat să-l arunc şi îl tot aducea înapoi. Gâfie doar când aleargă şi se joacă prea mult”, ne lămureşte el”.

Iar dacă vă gândiţi că bizarul gâfâit al Tifei e motiv de îngrijorare, stăpânul ei ne linişteşte: a fost la mai mulţi veterinari şi nu este nimic în neregulă cu pisica.