Sari la conținut
Home » Un cățel prins în gheața lacului Dorobanț a fost salvat de pompierii ieșeni!

Un cățel prins în gheața lacului Dorobanț a fost salvat de pompierii ieșeni!

cățel

Un cățel prins în gheața lacului Dorobanț a fost salvat de pompierii ieșeni!

Operațiunea dificilă de salvare a unui cățel!

Gheața lacului Dorobanț era pe cale să provoace o adevărată tragedie, asta după ce un cățel a rămas blocat. Din fericire pentru el, pompierii ieșeni au intervenit, și au depus toate eforturile pentru a salva patrupedul ghinionist.

„Un cățel a fost prins în gheață la aproximativ 6 metri de mal, pe lacul Dorobanț, comuna Aroneanu. Se deplaseza un echipaj de intervenție”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

cățel salvat
cățel salvat

Potrivit informațiilor bzi.ro, cățelul a reușit să iasă de unul singur într-un final, iar misiunea pompierilor a fost finalizată cu succes/

„Nu a mai fost necesară intervenția echipelor de salvare. Patrupedul a reușit să se deblocheze singur. Echipajul ISU se întoarce la bază”, a transmis sursa citată.

pompieri
pompieri

Acțiunea nu este una izolată, în urmă cu câteva zile un echipaj ISU Iași a reușit să salveze o lebădă blocată pe râul Prut, într-o acțiune comună a polițiștilor de frontieră Bivolari și a echipajului ISU.

Echipajele de intervenție s-au deplasat de urgență și au intervenit pentru salvarea păsării prinse în sloiul de gheață.

Lebăda a fost luată de către un polițist de frontieră pentru îngrijiri, urmând ca atunci când aceasta o sa își revină să fie redată mediului natural.