Sari la conținut
Home » Salvare impresionantă a unui cal căzut în râul Mureș! Pompierii au intervenit la timp

Salvare impresionantă a unui cal căzut în râul Mureș! Pompierii au intervenit la timp

Salvare impresionantă a unui cal căzut în râul Mureș! Pompierii au intervenit la timp.

Calul a rămas blocat în nămol!

Tot mai multe situații în care diferite animale au nevoie de ajutorul oamenilor ne sunt aduse la cunoștință în fiecare zi. Însă, pe lângă gesturile unor oameni obișnuiți, pompierii intervin de fiecare dată cu profesionalism, exact ca în următoarea povestea încheiată cu succes.

Viața se putea termina tragic pentru un cal căzut în râul Mureș. Se pare că el a rămas blocat în nămol, fiind nevoie de intervenția pompierilor.

Pentru a putea extrage calul din râu, pompierii au făcut un ham de extracţie din furtunuri late, pentru a evita rănirea animalului și l-au ataşat la autospeciala de intervenţie. Ulterior, calul a fost adus teafăr la mal unde se afla stăpânul lui.

„Fiecare viaţă salvată contează! Pompierii au intervenit în timp util. Calul putea fi luat, în orice moment, de curenţi sau exista pericolul să se afunde în nămol.”, este mesajul pe care ISU Hunedoara l-a scris pe Facebook unde au fost făcute publice și imagini de la intervenție.

Salvare impresionantă a unui cal!

Prin intermediul unei postări distribuite pe Facebook de către ISU Hunedoara, imaginile din timpul operațiunii de salvare au fost făcute publice.