Sari la conținut
Home » Pompierii salvează o nouă viață! Un cățel a căzut într-un puț extrem de adânc

Pompierii salvează o nouă viață! Un cățel a căzut într-un puț extrem de adânc

  • de

Pompierii salvează o nouă viață! Un cățel a căzut într-un puț extrem de adânc.

Orașul Buziaș a fost locul unui eveniment neplăcut pentru un patruped curios!

Duminică după-amiază, un apel către dispeceratul ISU Banat a dat startul unei curse contra-cronometru pentru salvarea unui cățel căzut într-un puț foarte adânc. Din curiozitate, cățelul probabil a fost atras de zona puțului, iar totul s-a sfârșit neplăcut pentru micuțul patruped.

Potrivit tion.ro, în jurul orei 16.30, patru pompieri din cadrul ISU Banat au intervenit pentru salvarea cățelului prins la o adâncime de aproximativ 10-15 metri:

„Astăzi, în jurul orei 16:30, pompierii din cadrul Stației de Pompieri Buziaș au primit misiunea de a salva un cățel căzut într-un puț cu o adâncime de aproximativ 10-15 m. Echipați corespunzător, cei 4 pompieri și-au îndeplinit în cel mai scurt timp misiunea și au extras cățelul în siguranță. Acesta a fost preluat de stăpâni care îi vor acorda toate îngrijirile necesare patrupedului”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Pompierii salvează o nouă viață!

Rămâne de văzut și ce acțiuni vor fi luate în privința proprietarului acelui puț lăsat descoperit, care poate mereu să reprezinte o problemă pentru comunitate.

În imaginea de mai jos se pot observa roadele unei munci bine făcute, iar bucuria pompierilor, a proprietarei și a cățelului salvat demonstrează din nou profesionalismul în astfel de cazuri.