Sari la conținut
Home » O muncă atentă și bine făcută, salvarea de la moarte a unei pisici! Imagini incredibile

O muncă atentă și bine făcută, salvarea de la moarte a unei pisici! Imagini incredibile

  • de

O muncă atentă și bine făcută, salvarea de la moarte a unei pisici! Imagini incredibile.

Evenimentul miraculos s-a petrecut în Rusia!

Totul părea a fi doar o zi banală pentru muncitorii unei fabrici de sortare a deșeurilor din Ulianovsk, un oraș situat la 700 km sud-est de capitala Moscova.

Mikhail Tukash, un simplu angajat, își făcea munca de zi cu zi, când a simțit deodată ceva de-a dreptul neobișnuit într-o pungă. Nici nu se gândea că va fi salvarea de la moarte a unei pisici. Acesta culege o pungă albă din plastic de pe o bandă transportoare, o deschide, iar înăuntru găseşte un motan negru cu alb:

”Am simţit ceva moale în interiorul pungii. Am tăiat punga puţin şi am văzut nişte ochi care mă priveau”, a declarat Tukash.

Pisica era cât pe ce să moară. Mai lipsea puţin şi ajungea în separatorul de gunoaie

În fotografiile date publicităţii de autorităţi, pisica apare dormind într-un scaun rotativ din biroul ministrului mediului, Gulnara Rakhmatulina, şi explorându-şi noua casă.


Ministrul a lansat un concurs naţional pentru a alege un nume pentru pisică, care, potrivit examenului veterinar, este într-o stare bună de sănătate:

Vreau să fac un apel la proprietarii de animale: să nu uitaţi că sunteţi responsabili pentru cele pe care le-aţi luat pe lângă casă. Dacă nu puteţi păstra animalul acasă, îl puteţi încredinţa altcuiva sau unui adăpost, a spus Rakhmatulina.

Salvarea pisicii a transformat felina într-o celebritate locală. Motanul a fost adoptat de Ministerul Mediului din regiunea Ulianovsk şi a primit titlul neoficial de asistent al ministrului mediului.