Sari la conținut
Home » Incredibil! Instinctul de mamă al unei cățelușe a dus la o adopție total neobișnuită!

Incredibil! Instinctul de mamă al unei cățelușe a dus la o adopție total neobișnuită!

  • de

O grădină zoologică din Rusia a fost locul unui eveniment cu adevărat uimitor. Instinctul de mamă al unei cățelușe a dus la o adopție total neobișnuită!

O cățelușă pe nume Cleopatra a decis să hrănească doi pui de tigru!

Instinctul de mamă nu cunoaște limite! Pe numele său Cleopatra, ea a decis să accepte doi pui de tigru, chiar dacă născuse recent.

Evenimentul miraculos s-a petrecut la o grădină zoologică din Sochi, Rusia, iar îngrijitorii rămâneau fără soluții salvatoare în cazul unor pui de tigru. Cei doi pui, născuți în captivitate, au fost respinși de mama lor, iar nevoia i-a determinat pe îngrijitori să îi ducă la cățelușă. Se pare că nici aceasta, și nici puii săi abia născuți, nu au avut probleme cu cele două suflete abandonate.

Cleopatra face parte din rasa Shar Pei, iar puii abandonați de tigroaica Bagira au făcut o adevărată senzația la grădina Zoo Oktyabrsky. Ei sunt hrăniți și de către îngrijitori, cu lapte de capră, însă decizia adopției le-a salvat viața.

Din păcate, tigrişorii vor rămâne cu familia lor adoptivă doar două săptămâni, întrucât Cleopatra nu va putea să îi mai alăpteze. Când vor mai creşte puţin, se vor întoarce la zoo.

 

Instinctul de mamă al unei cățelușe