Sari la conținut
Home » Skipper, un cățeluș cu totul special! S-a născut cu două cozi și șase picioare

Skipper, un cățeluș cu totul special! S-a născut cu două cozi și șase picioare

  • de

Skipper, un cățeluș cu totul special! S-a născut cu două cozi și șase picioare.

„Este un miracol numit Skipper. La propriu”, a scris Neel Veterinary Hospital pe Facebook

Potrivit Mediafax, în Oklahoma, un cățel s-a născut cu două cozi și șase picioare, pe un ger cumplit. Cățelul s-a născut pe 16 februarie în Chickasha, Oklahoma, a doua zi după ce statul a trecut prin temperaturi atât de scăzute cum nu fuseseră în mai mult de un secol.

Veterinarii susțin că Skipper s-a născut cu mai multe malformații congenitale, ceea ce a dus la o singură cavitate a capului și a pieptului, dar și la două regiuni pelvine, două căi urinare inferioare, două sisteme de reproducere, două cozi și șase picioare.

Skipper este un adevărat „miracol” deoarece nici o cercetare publicată nu indică faptul că vreun alt cățel cu combinație similară de malformații congenitale să fi supraviețuit nașterii.

Va fi nevoie de terapie și asistență specială pe viitor!

Este posibil ca Skipper să fi avut un geamăn care nu a reușit să se separe în timp ce era în uter. Veterinarii bănuiesc că Skipper are și spina bifida și e posibil să aibă nevoie de terapie și asistență pe măsură ce crește.

Cu toate acestea Skipper se manifestă normal:

„Organele par a fi într-o formă excelentă, își face nevoile, este foarte puternică. Crește corespunzător până acum. Toate picioarele ei se mișcă și răspund la stimul la fel ca un cățeluș normal”, au declarat medicii veterinari care au examinat-o.