Sari la conținut
Home » Surpriza unei femei care a salvat o cățelușă gestantă de la eutanasiere! Totul a fost un adevărat miracol

Surpriza unei femei care a salvat o cățelușă gestantă de la eutanasiere! Totul a fost un adevărat miracol

Surpriza unei femei care a salvat o cățelușă gestantă de la eutanasiere! Totul a fost un adevărat miracol.

O femelă metis Chow Chow a dat naștere unui număr impresionant de pui!

Totul era să devină o tragedie pentru Ava, o femelă metis Chow Chow, care a fost la un pas să fie eutanasiată!

Potrivit thedodo.com, după ce a fost programată pentru eutanasie la un adăpost, faptul că nu a fost dorită de nimeni o putea costa viața, însă nu doar a ei, și a viitorului săi pui, ea fiind gestantă în ultima perioadă a vieții.

Spre norocul său, Ashlee Holland, o femeie iubitoare declarată a animalelor de companie, a decis să îi schimbe viața! Venită să adopte un câine care avea mare nevoie de ajutor, Ashlee este la rândul ei mamă, aşa că a simţit o conexiune deosebită cu Ava.

Ashlee a dus-o pe Ava la veterinar pentru o examinare generală şi o ecografie, dar nu a putut afla cu exactitate câţi pui urma să aducă pe lume. Peste ceva timp, Ava a intrat în travaliu, era lucrurile erau să devină din ce în ce mai interesante!

Câteva ore mai târziu i-a putut ura bun venit primului pui. Alţi patru căţeluşi l-au urmat în minutele ce aveau să vină, apoi a făcut o pauză şi a continuat cu fătarea a încă trei pui o oră mai târziu.

Însă, pe parcursul nopţii avea să mai aducă pe lume încă opt căţeluşi! Pe măsură ce orele treceau, Ava a reuşit să îşi surprindă proprietara cu încă trei căţeluşi, într-un total de 18 cățeluși sănătoși și pregătiți pentru viață!

Surpriza unei femei care a salvat viața unei cățelușe

În cele din urmă, toţi puii au fost deja adoptaţi de familii iubitoare, mulțumită unei femei care printr-o singură decizie a reușit să salveze 19 vieți!