De 927 Vizualizari

REVOLTATOR: O pisica este captiva intr-un magazin sigilat de ANAF, de mai bine de o luna de zile!

O pisica este captiva de mai bine de o luna de zile intr-un magazin din Drobeta Turnu Severin, dupa ce inspectorii ANAF au decis sa puna sigiliul pe cladire, transmite Mediafax.

pis1

Magazinul de haine in care se afla pisica este situat pe Bulevardul Revolutiei din Drobeta Turnu Severin si a fost sigilat de inspectorii ANAF inainte de Revelion.

Trecatorii au observat animalul in urma cu mai bine de o saptamana si au vrut sa il salveze, insa imobilul este inchis oficial de catre autoritati.

O femeie a sunat la 112 si a cerut ajutorul pompierilor, insa acestia au sfatuit-o sa se adreseze Politiei. Politistii au spus insa ca pentru salvarea pisicii este nevoie ca inspectorii ANAF din Targu Jiu sa fie de fata in momentul intrarii magazin. Ei au comunicat ca inspectorii ANAF vor veni sa desigileze usa, urmand sa se intocmeasca un proces verbal in acest sens.

Magazinul de haine a fost sigilat din cauza unor probleme pe care proprietarul turc le avea cu legea.

Un singur comentariu

  1. Si totusi, cu ce a trait pisica aia o luna intr-un magazin de haine, fara mancare si apa?! Ori are ce manca acolo ori traieste cu aer pur si simplu… Ori colcaie soarecii prin incinta…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X