Sari la conținut
Home » O cățelușă a reușit să depășească orice obstacol în viață! Chiar dacă era paralizată, ea a mers zeci de kilometri în căutarea ajutorului

O cățelușă a reușit să depășească orice obstacol în viață! Chiar dacă era paralizată, ea a mers zeci de kilometri în căutarea ajutorului

O cățelușă a reușit să depășească orice obstacol în viață! Chiar dacă era paralizată, ea a mers zeci de kilometri în căutarea ajutorului.

Viața avea să o răsplătească din plin!

Un biet animal ce a fost chinuit într-un mod oribil de viață a avut parte de o surpriză incredibilă într-un moment în care nimeni nu s-ar fi așteptat! Pe numele ei Poppy, cățelușa are membrele posterioare paralizate, ea fiind nevoită să se târască zeci de kilometri după ajutor.

Paralizată la membrele posterioare, nimeni nu ştie cu exactitate ce i s-a întâmplat, dar cel mai probabil a fost rănită de un animal sau abuzată de o persoană.

Norocul patrupedului a fost o femeie pe nume Susanne Vogel, care lucrează în cadrul unei rezervaţii de elefanţi din Botswana, Africa de Sud.

Emoționată de starea câinelui, Susanne a decis imediat să o ajute. A făcut tot ce a putut pentru a o transfera la cel mai apropiat veterinar, care se află la opt ore de mers cu maşina.

Ea şi colegii săi au rămas înmărmuriţi când au văzut bietul câine târându-se către tabăra lor.

„Nu putea să meargă, dar era atât de afectuoasă şi căuta disperată ajutor”, a spus Susanne.

O cățelușă a reușit să depășească orice obstacol!

Lui Susanne nu-i venea să creadă că această căţeluşă curajoasă a supravieţuit unor răni atât de grave şi că s-a târât atâta drum până când a găsit ajutor.

„Tabăra se află într-o zonă îndepărtată, plină de elefanţi, dar şi lei, hiene şi alţi prădători”, mărturiseşte Susanne.

Veterinarul a stabilit că Poppy avea aproximativ 7 luni. Avea nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru repararea coloanei şi tratarea unor răni.

Şansele ca animalul să supravieţuiască operaţiei erau destul de mici.

„Avea atât de multă viaţă în ea, încât am ştiut că trebuie să-i onorăm voinţa de a trăi şi lupta grea care a determinat-o să ne găsească şi să rămână în viaţă. Nu puteam fi de acord cu eutanasia. “

După câteva zile hrănire constantă, hidratare şi dragoste, starea lui Poppy s-a îmbunătăţit considerabil, iar acum se poate bucura de o nouă viață!