Sari la conținut
Home » O cățelușă ignoră rana puternică doar pentru a-și putea duce în siguranță puii la un adăpost!

O cățelușă ignoră rana puternică doar pentru a-și putea duce în siguranță puii la un adăpost!

O cățelușă ignoră rana puternică doar pentru a-și putea duce în siguranță puii la un adăpost!

O mamă are întotdeauna grijă de copiii săi!

O cățelușă a demonstrat din nou faptul că animalele sunt capabile de lucruri cu adevărat uimitoare! Având pui abia veniți pe lume, animalul de companie și-a dat seama urgent că va trebui să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a le oferi siguranță. Factorul care face povestea să fie cu adevărat uimitoare este dat de starea de sănătate extrem de precară a cățelușei, care a fost nevoită să treacă peste durerile cumplite de dragul puilor săi.

Ea a decis să meargă la adăpostul Stray Rescue of St. Louis din Missouri, Statele Unite. Aici voluntarii au încercat imediat să se apropie de ea şi, în cele din urmă, au reuşit să o captureze, fiind vizibilă starea de sănătate.

După o adevărată acţiune de căutare, voluntarii au reuşit să localizeze puii, care erau ascunşi foarte bine pe un câmp.

Nimeni nu ştie cum a ajuns biata căţeluşă în această situaţie, cert este că era gestantă când a fost abandonată şi mai avea şi un picior fracturat. Situaţia s-a înrăutăţit când sarcina a ajuns la final şi momentul venirii puilor pe lume a fost iminent.

Nu mai puțin de 13 pui a adus cățelușa pe lume, luptând cu durerile pentru a le oferi hrană și adăpost stabil.

Din fericire, toţi puii erau într-o stare bună de sănătate, dar în mod evident aveau mare nevoie de grija şi dragostea mamei lor.

O cățelușă ignoră rana puternică

Patrupezii vor rămâne o bună perioadă de timp în cadrul adăpostului, iar ulterior, prin grija și munca voluntarilor, ei vor fi pregătiți să își găsească o familie iubitoare.