Sari la conținut
Home » Porcușorul și noua lui mamă! O cățelușă decidă să îl adopte de parcă este propriul pui

Porcușorul și noua lui mamă! O cățelușă decidă să îl adopte de parcă este propriul pui

  • de

Porcușorul și noua lui mamă! O cățelușă decidă să îl adopte de parcă este propriul pui.

Totul s-a petrecut într-un orășel din Germania!

Katjinga este o femelă de 8 ani din rasa Rhodesian Ridgeback, care şi-a luat în serios sarcinile materne atunci când a adoptat un porcuşor adorabil rămas orfan. Căţeluşa avea pui de 10 luni, iar stăpânii fermei i-au adus puiul de mistreţ în speranţa că îl va adopta.

A fost dragoste la prima vedere, puiul fiind salvat de la un final trist. Katjinga locuieşte la fermă împreună cu părinţii săi adoptivi, Roland Adam, 54 de ani, şi soţia sa, Edit, 44 de ani.

„Porcii sălbatici traversează mereu ferma, iar una dintre scroafe a adus pe lume cinci pui în pădurea noastră. L-am găsit pe Paulinchen singur şi când l-am ridicat era foarte rece. Eram convins că vulpile vor ucide puiul în acea noapte. Aşa că l-am luat cu mine acasă şi l-am pus lângă Katjinga. M-am gândit că există şansa ca ea să-l adopte şi să înceapă să-l îngrijească”, povesteşte Roland.

Din fericire, micul Paulinchen a fost descoperit la scurt timp după ce a fost abandonat. Acesta a fost plasat în grija căţeluşei, care bucuroasă a acceptat să-l îngrijească exact ca pe unul de-al ei.

Ferma se află în orăşelul german Hörstel, iar după ce oamenii au aflat povestea plină de compasiune din spatele acestei mame surogat şi a puiului de mistreţ care avea nevoie disperată de ajutor, totul a devenit intens mediatizat pe rețelele de socializare.

Roland a fost cel care l-a găsit pe Paulinchen la limita dintre viaţă şi moarte. Era foarte slab, luptând să supravieţuiască după ce a fost abandonat de familia sa la doar o zi după ce a venit pe lume.

La un moment dat, Katjinga poate fi văzută îngrijind micul mistreţ adoptat ca şi cum ar fi unul dintre puii săi.

Porcușorul și noua lui mamă