Sari la conținut
Home » Motivul pentru care o cățelușă decide să își ascundă puii nou-născuți într-o groapă!

Motivul pentru care o cățelușă decide să își ascundă puii nou-născuți într-o groapă!

Motivul pentru care o cățelușă decide să își ascundă puii nou-născuți într-o groapă!

Totul s-a petrecut în Carolina de Nord, SUA!

Nana, o cățelușă curajoasă, a trecut de-a lungul vieții printr-o serie de abuzuri din partea celui pe care îl considera „familia” sa! Ani de zile a stat legată cu un lanț într-o curte, până într-o zi, când o postare revoltătoare a stârnit o serie de critici în mediul online:

„Ofer căţeaua metis de boxer cu pitbull împreună cu căţeii… Cine îi vrea?” A scris proprietarul pe Facebook, alături de o imagine care s-a dovedit a fi extrem de emoţionantă.

Potrivit thedodo.com, ea are 4 ani şi şi-a petrecut ultimii trei ani din viaţă legată cu un lanţ într-o curte din Carolina de Nord. A adus pe lume trei serii de pui, iar primele două încercări s-au dovedit a avea un final tragic deoarece căţeluşii nu au supravieţuit.

Dar în mod miraculos, a treia oară a fost cu noroc şi toţi puii ei au venit pe lume sănătoşi, însă proprietarul dorea să scape de ei toţi.

Când bărbatul insensibil a anunţat că intenţionează să-şi dea câinele împreună cu cei nouă pui, întreaga comunitate s-a mobilizat.

Și-a ascuns toţi puii într-o groapă în timp ce aştepta ca o minune să se întâmple!

Vecinii au anunţat imediat organizaţia de salvare a animalelor Fithful Friends Animal Sanctuary (FFAS) despre situaţia groaznică a patrupedului.

„Ne-au trimis imagini cu privire la condiţiile în care trăiau şi la starea în care se aflau. Sunt de părere că a ascuns puii pentru a-i păstra în siguranţă. Mi-a frânt inima.” a declarat Elli Frank, fondatoarea Mr. Bones & Co.

FFAS a decis să aibă grijă de toţi puii şi de mama lor până la sfârşitul perioadei de alăptare.

Voluntarii FFAS au putut vedea dragostea profundă a Nanei faţă de puii ei, dar şi modul în care a ales să rămână tot timpul lângă ei pentru a le oferi toată iubirea pe care o meritau.

Toți puii au crescut și au trecut cu bine peste perioada neplăcută din viața lor, iar acum, un număr important de familii se bucură de loialitatea și prietenia cățeilor.