Sari la conținut
Home » O reuniune emoționantă. Domnul Mojo a dispărut timp de 10 ani

O reuniune emoționantă. Domnul Mojo a dispărut timp de 10 ani

Secrete despre pisici: Felinele au fost mai mult îmblânzite decât domesticite; sursă foto: descoperă.ro

O reuniune emoționantă. Din păcate, pisicile dispar din când în când, iar acest lucru poate fi sfâșietor. Faptul că nu știi unde este pisica ta, chiar și pentru câteva ore, este suficient pentru ca orice proprietar de pisici să intre în panică, dar atunci când acestea sunt pierdute de ani de zile, adesea ne pierdem speranța.

Așa că, atunci când această femeie din Carolina de Sud a primit un telefon de la un adăpost local de animale, a avut parte de o mare surpriză.

Domnul Mojo a plecat într-o noapte din 2013

O pisică, foto: lovetoknowpets.com
O pisică care se uită la televizor de pe canapea

Domnul Mojo, cunoscut și ca domnul Kitty, era o pisică de interior/exterior. Aceasta era obișnuită să aibă timp liber pentru el. Pentru că de obicei venea acasă, stăpâna sa Erin avea încredere că se va întoarce în siguranță după o plimbare în aer liber.

A avut parte de multă dragoste la care să se întoarcă acasă, inclusiv un prieten pisoi, Mahi.  Deși în casă era un câine pe care domnul Mojo nu îl considera prieten, Erin nu a avut motive de îngrijorare atunci când a cerut să fie lăsat afară.

După ce nu s-a întors în acea noapte, a început căutarea.

A doua zi, Erin a început să se îngrijoreze. Ea a început să-l caute pe domnul Mojo prin postări pe rețelele de socializare, precum și prin confecționarea manuală de pliante pe care să le afișeze în cartierul ei.

De asemenea, a început să sune regulat la adăpostul local de animale.

Timp de săptămâni, Erin a continuat să-l caute pe domnul Mojo. După câțiva ani, ea a început să renunțe la speranța că acesta ar putea fi găsit vreodată.

O reuniune emoționantă

Ofițerii de control al animalelor au luat o pisică și au adus-o în adăpost. După verificarea microcipului, ofițerul șef de salvare Pearl Sutton a sunat proprietarul, neștiind dacă informațiile de pe microcip erau actualizate.

Erin a răspuns la telefon, fără să se aștepte la informațiile pe care le primea. Domnul Mojo se afla la Charleston Animal Society! Erin a izbucnit în plâns și a condus rapid până la adăpost pentru a vedea dacă era chiar el, potrivit cats.

Iată că domnul Mojo era în viață! Erin era atât de încântată să-l reunească cu Mahi, care avea acum zece ani, și cu fiica ei, care avea acum 23 de ani. Au avut cu toții șansa de a recupera zece ani de dragoste pierdută.