Sari la conținut
Home » Util pentru iubitorii de câini aflați în căutarea unei chirii care acceptă animale de companie. Verificați următoarele detalii

Util pentru iubitorii de câini aflați în căutarea unei chirii care acceptă animale de companie. Verificați următoarele detalii

Știm că există multe beneficii în a fi părinte de animal de companie. Dar, uneori, găsirea acestui sentiment de pace și liniște poate fi dificilă pentru iubitorii de câini aflați în căutarea unui nou apartament. Acest lucru poate fi și mai dificil dacă nu sunteți sigur de unde să începeți.

sursă foto: dogtime.com
bullldog englez; sursă foto: dogtime.com

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să sortați opțiunile și să ajungeți direct la găsirea apartamentului perfect pentru câini.

Întrebați despre eventualele restricțiile pentru câini

Unii proprietari de apartamente și condominii sunt deschiși în a găzdui și câini, dar pot avea politici specifice în ceea ce privește anumite caracteristici. Întotdeauna este mai bine să aveți toate informațiile dipsonibile pentru a vă asigura că puiul dumneavoastră se va acomoda cu noile condiții.

Întrebați despre chiria pentru animale de companie, depozite sau alte cerințe asociate. De asemenea, este posibil să doriți să verificați dacă puiul dumneavoastră trebuie să fie înregistrat la echipa de administrare. Nu doar pentru o evidență, ci și pentru ca și personalul să vă cunoască câinele.

Verificați facilitățile

Unele dintre cele mai bune lucruri pe care le pot oferi apartamentele pentru câini sunt facilitățile. Este cu siguranță un plus de care locuitorii obișnuiți ai casei nu se bucură. La fel cum a avea o sală de sport sau o piscină este un plus pentru tine, ce alte facilități sunt disponibile pentru a fi folosite de cățelul tău?

Dacă facilitățile sunt importante, poate doriți să începeți căutarea prin a găsi condominii care au parcuri pentru câini, căi de plimbare pentru câini sau zone de joacă în incintă.

Examinați interiorul și exteriorul

Atunci când vizitați un apartament potențial prietenos pentru câini, faceți o listă de verificare a lucrurilor care pot asigura siguranța și fericirea cățelului dumneavoastră. Podelele sunt potrivite pentru câinele dumneavoastră și pot face față oricăror accidente?

Lemnul de esență tare, laminatul și gresia tind să fie opțiuni favorabile pentru apartamentele prietenoase cu câinii. Fiți atenți la orice potențial pericol, inclusiv la înălțimea balcoanelor și la scările deschise. De asemenea, este o idee bună să luați în considerare gradul de intimitate disponibil, nu numai pentru dumneavoastră, ci și pentru vecinii dumneavoastră. De exemplu, pot pereții să ajute la izolarea zgomotului lătratului?

Evaluați dacă atmosfera este prietenoasă pentru câini

Dacă până acum totul pare în regulă, probabil că este timpul să faceți o verificare a vibrațiilor. Discutați cu alți rezidenți care dețin câini despre experiențele lor de viață în apartament. Sunt ceilalți rezidenți sau proprietarul prietenoși cu patrupezii?

Dacă puteți, participați la orice evenimente sau întâlniri prietenoase cu prietenul dumneavoastră blănis pentru a evalua spiritul comunității. Cu siguranță vreți să vă asigurați că locuiți undeva unde și câinele se va simți binevenit.

Pentru început, poate doriți să faceți o evaluare a riscurilor din cartier. Este apartamentul prietenos pentru câini situat în apropierea unor străzi sau intersecții aglomerate? Traficul este intens sau ușor? După ce ați evaluat eventualele pericole, puteți trece direct la partea distractivă.

Verificați cartierul pentru a găsi locuri prietenoase pentru câini, cum ar fi cafenele, restaurante, berării și parcuri. Disponibilitatea unor spații sociale din apropiere, prietenoase cu animalele de companie, poate contribui la a face ca noul cartier să fie considerat un loc în care puteți găsi aventură cu patrupedul iubit. Informații foerite de portalul dedicat câinilor dogtime.com.