Sari la conținut
Home » Salvarea animăluțelor: Șoarecii abandonați care simt iubirea

Salvarea animăluțelor: Șoarecii abandonați care simt iubirea

Șoarecii au talent la dans?

Salvarea animăluțelor. Șoarecii cu picioare albe ar putea fi una dintre cele mai frecvente specii tratate la Missouri Wildlife Rescue Center. Însă, nu numai pentru asta sunt cunoscuți.

În afară de faptul că au cele mai drăguțe fețe, șoarecii salvați par să aibă o trăsătură unică. Aceasta face ca recuperarea lor să fie cu atât mai interesantă: Sunt grădinari accidentali.

„Echipa de îngrijire a animalelor a fost plăcut surprinsă să descopere o mică grădină de răsaduri de floarea-soarelui crescând în incinta unui pacient!” a scris MWRC pe Facebook.

Salvarea animăluțelor

Șoarece și pisica
Șoarece și pisică care se joacă

Șoarecii indigeni sunt unele dintre cele mai mici specii tratate la MWRC. Îngrijitorii dedicați se asigură să sărbătorească fiecare nouă etapă – mai ales când vine vorba de mâncare.

De obicei, piatra de hotar vine sub forma trecerii de la lichide la solide. Dar zilele trecute, un nou obiectiv a fost atins. Personalul a găsit un petic înfloritor de animale sălbatice în habitatul șoarecilor.

MWRC a fost încântat să vadă verdeața înmugurită în casa șoarecilor. După ce au petrecut nenumărate ore hrănind manual puii cu seringi, grădina a fost semnul de care aveau nevoie pentru a vedea că acești micuți creșteau foarte bine.

La fel ca mulți șoareci nou-născuți tratați de MWRC, acești micuți erau prea mici pentru a se hrăni singuri.

Șoarecii au crescut

Puii au crescut mai mari și, în timp, au trecut la un stil mai independent de hrănire.

Îngrijitorii lor încă le livrau hrana în seringi, dar, având acum ochii deschiși, șoriceii au început să se agațe singuri de mâncare.Când au fost în sfârșit pregătiți să treacă la hrana solidă, au sărbătorit cu o grămadă uriașă de semințe delicioase.

Șoarecii s-au înfruptat din mâncarea lor crocantă, dar se pare că nu au mâncat-o pe toată, potrivit thedodo.

Voluntarii MWRC au eliberat șoarecii la scurt timp după ce au descoperit răsadurile, dar încă se gândesc la mica familie în fiecare zi.