Sari la conținut
Home » Cățelușii joacă hochei? Noul mebru al echipei Minnesota Wild

Cățelușii joacă hochei? Noul mebru al echipei Minnesota Wild

Cum mențin silueta cățelului meu?

Cățelușii joacă hochei? Minnesota Wild, o echipă importantă din NHL, face inimile să se topească cu cel mai nou membru al echipei. Acesta este un adorabil pui de Golden Retriever de 4 luni.

În parteneriat cu organizația non-profit Coco’s Heart Dog Rescue, Wild a semnat cu cățelul salvator, Hatty, un contract de antrenament pe un an. Acest lucru îi va deschide calea pentru a deveni un viitor câine de serviciu.

Cățelușii joacă hochei?

cățelușă cu pui: sursă foto: cutzucutzu.com
Cățelușa care stă pentru copilașii ei

Potrivit unui comunicat de presă al echipei Wild, această întorsătură emoționantă a evenimentelor face parte din programul „Adopt-A-Dog” al Wild. Misiunea acestuia este de a oferi unui erou uman local un erou canin al său.

Sosirea lui Hatty marchează a cincea oară când Minnesota Wild și-a deschis porțile pentru un câine salvator. Prima dată, tradiția a început în sezonul 2019-20 cu Breezer, un Labrador Retriever. Apoi, Hobey, un Golden Retriever, s-a alăturat pentru sezonul 2020-21. Apoi, în sezonul 2021-22, Celly, un amestec de ciobănesc/Catahoula/Labrador, s-a alăturat echipei. Pentru sezonul 2022-23, Brooksy, un amestec de Labrador Retriever, a intrat în centrul atenției.

După un an de antrenament în cadrul organizației Wild, Soldier’s 6 preia pregătirea acestor coechipieri blănoși pentru rolurile lor vitale. Organizația non-profit cu sediul în Minnesota este dedicată să ofere veteranilor, ofițerilor de poliție și pompierilor absolviți cu onoare veterani, ofițeri de poliție și pompieri cu tovarăși K-9 special antrenați.

Părinții adoptivi joacă un rol în pregătirea câinilor de serviciu

Asumându-și rolul de părinți adoptivi pentru Hatty sunt Wayne Petersen, directorul senior al relațiilor comunitare și al parteneriatelor de hochei de la Minnesota Wild, și soția sa, Kelly McGrath, director executiv și manager general al Xcel Energy Center. Aceștia vor avea grijă cu dragoste de Hatty și o vor asista la antrenamentul ei de bază de obediență până în vara anului 2024.

După ce Hatty își va încheia mandatul cu Wild, Hatty își va începe cariera de dresaj cu Soldier’s 6. În cele din urmă, ea își va găsi un cămin permanent cu un veteran care se confruntă cu tulburarea de stres post-traumatic (PTSD). Hatty va fi un „Prieten de luptă” care îi va ajuta să treacă peste provocările vieții, potrivit dogtime.

Wayne Petersen și-a exprimat entuziasmul față de această inițiativă minunată. „Eu și familia mea suntem încântați să ne implicăm în cel de-al cincilea sezon al programului „Adoptă un câine””, a declarat el. „Acești câini au devenit în fiecare an un punct de sprijin atât pentru fanii noștri, cât și pentru angajații noștri. Suntem nerăbdători ca Hatty nu numai să atingă viețile celor de la Wild, ci și să aibă un impact asupra Soldier’s 6 și asupra familiei sale Battle Buddy după absolvire.”