Sari la conținut
Home » O casă și un culcuș confortabil, surpriza unor voluntari pentru o pisică bătrână de pe străzi!

O casă și un culcuș confortabil, surpriza unor voluntari pentru o pisică bătrână de pe străzi!

  • de

O casă și un culcuș confortabil, surpriza unor voluntari pentru o pisică bătrână de pe străzi!

O pisică a primit un ajutor cu totul neașteptat!

O pisică în vârstă a fost găsită într-o stare deplorabilă. Pe lângă faptul că îi era foame şi trebuia să se descurce singură pe străzi, singurul lucru pe care îl avea era un recipient din plastic drept adăpost.

În ajutorul ei au sărit Stoyan şi Dessy de la PawMeow, care au salvat-o de pe străzi şi au dus-o la veterinar. Deşi nu a devenit încă prietenoasă cu oamenii, cuplul este de părere că odată cu trecerea timpului, ei îi vor câştiga încrederea şi că îi va iubi.

Înţelegând că acei oameni nu îi vor răul, pisica a început să se liniştească şi a arătat că iubeşte uscătorul de păr.

Trăind atâţia ani pe străzi, pisica se sălbăticise, aşa că nu mai era obişnuită cu prezenţa umană. După aceea, i-au dat mâncare şi medicamente pentru a-i îmbunătăţi starea de sănătate.

Datorită donaţiilor de la iubitorii de animale din întreaga lume, cuplul a reuşit să închirieze o cameră pentru pisică şi să-i ofere toate lucrurile necesare. Camera este încă în reamenajare, intenţia fiind să devină perfect adaptată pentru pisici.

Probabil că nu a avut niciodată un pat confortabil în care să doarmă, aşa că îşi iubeşte foarte mult noua casă şi culcuşul călduros. Îşi petrece cea mai mare parte a timpului relaxându-se şi dormind.

Probabil că nu a avut niciodată un pat confortabil în care să doarmă, aşa că îşi iubeşte foarte mult noua casă şi culcuşul călduros.

Bătrâna pisică s-a familiarizat cu noul său mediu.

O pisică bătrână

Fiecare animal merită un cămin călduros şi iubitor, indiferent de vârsta pe care o are. Nimeni nu ar trebui să trăiască în astfel de condiții, fie că vorbim despre oameni sau animale.