Sari la conținut
Home » Un nou început pentru o pisică bătrână! Ea a fost abandonată la vârsta de 17 ani, după ce stăpânii au murit

Un nou început pentru o pisică bătrână! Ea a fost abandonată la vârsta de 17 ani, după ce stăpânii au murit

  • de

Un nou început pentru o pisică bătrână! Ea a fost abandonată la vârsta de 17 ani, după ce stăpânii au murit.

Asociația de salvare a animalelor „Orphan Pet” din Grecia a avut parte de o pisică cu totul deosebită!

După ce stăpânii săi au murit, o pisică a fost abandonată la vârsta de 17 ani, și a ajuns în grija unei voluntare pe nume Valia.

Încrederea pisicii pe nume Cinnamon a fost zdruncinată, ajungând să fie confuză şi plină de ură.

Cinnamon a refuzat să se deschidă în faţa salvatoarei sale şi a rămas îngrijorat înăuntru, fiind speriat de ceea ce se putea întâmpla.

A trecut mult timp până când această felină să înceapă să-i accepte în preajma sa pe salvatori, dar mai presus de toţi pe cea mai vârstnică dintre ei, o voluntară pe nume Katie. În fiecare dimineaţă aceasta îi aducea mâncarea preferată şi petrecea apoi foarte mult timp cu Cinnamon.

„Dar Cinnamon a vrut mai mult de la viaţă şi până la urmă a obţinut ceea ce-şi dorea. Este o adevărată luptătoare. Nu ştim cât mai are de trăit, însă cel mai important este faptul că se va stinge lângă noi, cei care o iubim necondiţionat.” – a mărturisit Valia.

De altfel, nici Valia Orfanidou nu s-a dat bătută şi a refuzat să renunţe la Cinnamon, perseverând să stea lângă ea şi sperând să câştige încet încrederea pisicii.

Acum ea aşteaptă cu multă nerăbdare ca oamenii dragi ei să intre pe uşă pentru a-i oferi afecţiune.

„Luni de zile la rând m-am gândit că totul este pierdut – nu părea să facă niciun progres, cel puţin nimic legat de recăpătarea încrederii în oameni, iar să-mi imaginez că va muri supărată, confuză şi printre oamenii pe care îi urăşte era ceva mult prea trist.”

O pisică

Videoclipul de mai jos ne prezintă povestea pisicii.