Sari la conținut
Home » Abandonați într-o râpă, un cățel și o pisică se întâlnesc și devin cei mai buni prieteni!

Abandonați într-o râpă, un cățel și o pisică se întâlnesc și devin cei mai buni prieteni!

  • de
Un cățel și o pisică

Abandonați într-o râpă, un cățel și o pisică se întâlnesc și devin cei mai buni prieteni!

Un cățel și o pisică au supraviețuit împreună greutăților de pe stradă!

În Carolina de Sud, un câine abandonat a fost găsit de o voluntară, însă totul avea să devină o povestea frumoasă despre o dublă salvare a animalelor. Chiar dacă există prejudecățile celor două specii total diferite, protagoniștii următoarei povești au reușit să depășească orice dificultate de înțelegere și au devenit cei mai buni prieteni. займ на qiwi мгновенно круглосуточно без отказа с 18 лет

Voluntara Michelle Smith de la „Anderson Animal Control” a fost anunţată de prezenţa unui câine care lătra neîncetat într-o râpă adâncă.

pisoi și cățel

Acesta avea grijă de o mică pisică, iar niciunul dintre animale nu avea zgardă sau medalion, aşa că nu păreau să aparţină cuiva din apropiere. Ambii au fost abandonaţi şi s-a întâmplat să se găsească unul pe celălalt.

animale de companie

Chiar şi atunci când văd puii unei alte specii în nevoie, acele instincte îşi fac apariţia şi încearcă să-i îngrijească pe micuţi cum pot mai bine.

Salvatoarea a recuperat ambele animale şi le-a dus la clinica veterinară „Anderson County PAWS”.

cățel

Se pare că cei doi au devenit de nedespărțit, spre mirarea voluntarei care toată viața s-a „lovit” de astfel de situații similare.

pisică

Ei au ținut animalele un timp în adăpost pentru a putea vedea dacă cineva vine să le salveze, însă nimeni nu le-a recunoscut.

Un cățel și o pisică
Un cățel și o pisică

Nimeni nu a venit să le caute, aşa că cei de la adăpost au decis să le propună spre adopţie.