Sari la conținut
Home » Abandonați împreună într-un parc, un cățel și o pisică au devenit cei mai buni prieteni!

Abandonați împreună într-un parc, un cățel și o pisică au devenit cei mai buni prieteni!

  • de

Abandonați împreună într-un parc, un cățel și o pisică au devenit cei mai buni prieteni!

Un cățel și o pisică au fost salvați împreună!

Întâmplarea s-a petrecut în Roma, capitala Italiei. Acolo unde sentimentul de prietenie între un câine şi o pisică a impresionat pe toată lumea.

animale abandonate
animale abandonate

Cele două animale au fost abandonate în acelaşi parc de către proprietarii lor.

pisică
pisică

Căţeluşul alb şi cea mai bună prietenă a sa, o felină albă ca zăpadă, au fost găsiţi de „Liga Naţională de Apărare a Câinilor”.

Deşi, la început, animalele erau reticente, nemaifiind văzute în zonă câteva zile la rând, ajutorul localnicilor s-a dovedit a fi esenţial pentru ca pisica şi câinele să se întoarcă.

„O poveste de prietenie şi dragoste între un câine şi o pisică. Sperăm că cineva îi va putea adopta împreună. Cele două animale sunt inseparabile.” – a scris un purtător de cuvânt al organizaţiei italiene care i-a salvat.

cățelușă
cățelușă

Oriunde mergea câinele, pisica îl urma îndeaproape, atât la soare, cât şi la umbră.

„Când alte pisici locale au încercat să sperie pisica, câinele a făcut tot posibilul să o apere.” – a adăugat purtătorul de cuvânt.

Nu a trecut mult timp şi acelaşi grup de colaboratori spontani a decis să-l contacteze pe Emanuele Faloni. Un voluntar dintr-o altă organizaţie de protecţie a drepturilor animalelor, care a decis să încerce să salveze câinele şi pisica fără adăpost.

cușcă
cușcă

La rândul lor, vizitatorii obişnuiţi ai parcului unde se aflau aceşti doi prieteni, când şi-au dat seama de prezenţa lor, au început să le aducă tot felul de gustări.

Faloni a acceptat cu bucurie să-şi ofere ajutorul şi, pentru a-şi atinge scopul, a construit o cuşcă specială în care a pus nişte mâncare cu intenţia ca cei doi să se apropie şi să poată fi capturaţi fără traume.

câine și pisică

Dar pe lângă cuşcă, Emanuele le-a mai construit şi o căsuţă pentru a se adăposti.

animale de companie
animale de companie