Sari la conținut
Home » Bătrân și bolnav, un câine se refugiază într-un colț de curte!

Bătrân și bolnav, un câine se refugiază într-un colț de curte!

  • de
câine

Bătrân și bolnav, un câine se refugiază într-un colț de curte pentru a fi cât mai departe de lumea rea!

Voluntarii au găsit un câine care își pierduse pe deplin încrederea în oameni!

Când a fost găsit acest biet câine, el era ghemuit într-un colţ de curte. Arăta de parcă ajunsese acolo pentru a se ascunde de lume şi de tot ceea ce îl înconjoară.  A fost o scenă de o tristeţe ieşită din comun, dar trebuiau să-l ia de acolo pentru a-i oferi ajutorul de care avea nevoie disperată.

câine
câine

Tot ce voia era ca totul să se termine cât mai repede. Dar salvatorii Animal Aid au refuzat să-l lase să stea acolo şi să sufere. Ştiau că drumul spre însănătoşire nu era deloc uşor, fiind pavat cu provocări la tot pasul, dar voluntarii Animal Aid au refuzat să renunţe.

patruped bolnav
patruped bolnav

În momentul în care unul dintre salvatori a ridicat câinele bătrân, acesta a început să plângă şi să schelălăie. După ce rănile i-au fost tratate și s-a trezit din anestezie, a venit timpul să-l fie încurajat să mănânce și să bea lichide. Recuperarea puterilor reprezenta o parte importantă din vindecarea sa.

câine
câine

L-au transportat la sediul Animal Aid pentru a fi evaluat clinic. Bietul patruped a primit medicamente pentru dureri şi ceva care să-l relaxeze în timp ce era consultat.

Echipa medicală a turnat medicamente sub formă de pulbere pe zonele afectate, astfel încât să îi poată curăţa rănile în mod corespunzător.

Aproape o lună mai târziu, patrupedul era încă slab şi se chinuia să se ridice, dar rănile lui se vindecau foarte bine.

câine
câine

Încet dar sigur, patrupedul s-a transformat într-un mod uimitor, iar acum așteaptă să își găsească o familie iubitoare. Echipa medicală încă speră că starea de sănătate a câinelui se va îmbunătăţi.