Sari la conținut
Home » Abandonat încă de când s-a născut, un câine bătrân este adoptat și cunoaște dragostea pentru prima oară!

Abandonat încă de când s-a născut, un câine bătrân este adoptat și cunoaște dragostea pentru prima oară!

  • de

Abandonat încă de când s-a născut, un câine bătrân este adoptat și cunoaște dragostea pentru prima oară!

Totul părea pierdut pentru un câine nevoit să supraviețuiască de unul singur!

Situația animalelor abandonate pe stradă ne impresionează de fiecare dată, însă, din dragostea și munca unor persoane dedicate, numeroase animale reușesc să fie salvate și să aibă șansa la o nouă viață. Indiferent de problemele cu care se confruntă, în principal numărul ridicat al acestora, oamenii fac tot posibilul să salveze un număr cât mai important.

De această dată, voluntarii asociației pentru protecția animalelor Hope For Paws au avut parte cu un caz deosebit. Este vorba despre un câine bătrân care rătăcea în apropierea unei stații de tratare a apei, ei fiind anunțați de situația acestuia prin intermediul unui apel telefonic. Oamenii i-au dat numele Mufasa, însă au înţeles imediat că trebuiau să fie foarte prudenţi deoarece existau numeroase reziduri toxice în rezervoarele din apropierea locului în care bietul animal se chinuia să supravieţuiască.

Patrupedul era bătrân, singur, înfometat şi foarte aproape de un teritoriu periculos!

Un moment cu totul emoţionant este acela când patrupedul este în cele din urmă prins şi din primele clipe înţelege că prezenţa acelor oameni are un singur motiv: acela de a-l ajuta.

Pentru început este spălat, vaccinat şi tratat din punct de vedere medical de o infecţie la ureche şi paraziţi intestinali.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea minunata transformare a lui Mufasa.

Salvatorii duc patrupedul la maşină şi apoi îl transportă la clinica veterinară unde bătrânul câine beneficiază de toată atenţia şi iubirea de care avea nevoie.

El nu a cunoscut niciodată ce înseamnă dragostea sau afecţiunea şi nu a lăsat echipa de salvare să se apropie. De acum înainte însă, chiar dacă vorbim doar despre voluntarii asociației, câinele va avea o nouă viață, iar traumele din trecut își vor spune mai puțin cuvântul.