Sari la conținut
Home » Milioane de inimi se topesc! Un ciobănesc german adoptă jucării și le tratează ca pe bebelușii ei

Milioane de inimi se topesc! Un ciobănesc german adoptă jucării și le tratează ca pe bebelușii ei

tag24.com

Thea, un ciobănesc german în vârstă de 15 luni, a câștigat atenția internauților după ce un videoclip în care  îngrijea doi porcușori de jucărie a obținut peste 2,9 milioane de vizualizări. Proprietara Natalie Banks din Wilmington, Carolina de Nord, a cumpărat porcușorii pentru Thea când aceasta era un cățeluș, dar abia recent i-a dăruit.

„I-am ținut împachetați până după ce a terminat cu faza ei distructivă de jucării”, a declarat Natalie Banks pentru Newsweek. I-am scos și i-am pus în cutia ei de jucării fără să ne mai gândim prea mult la asta. Când Thea a descoperit porcușorii de jucărie, reacția ei a fost foarte neașteptată a început să aibă grijă de ei aproape ca și cum ar fi fost puii ei.

Grija câinelui pentru porcușorii de jucărie a topit inimile internauților

„Ea trece de la a iubi jucăriile ei la a se juca cu mingea”, a explicat Banks. „De obicei, avem o minge în poală pe care să i-o aruncăm tot timpul, ea are grijă de asta”. Dar când Banks a încercat să arunce unul dintre porcușorii de jucărie pentru ca Thea să se joace cu el, reacția a fost cu totul alta. „L-am aruncat, fără să știu că era puiul ei, am văzut cu câtă delicatețe l-a ridicat și am știut imediat că îl trata ca pe un cățeluș”, a spus Banks.

În dimineața următoare, Thea i-a adus stăpânei sale și porcușorul portocaliu: „A fost un adaos surprinzător pentru mine și pentru familia mea”, a spus proprietarul. „Ea îi verifică întotdeauna”, a spus Banks. „Îi ținem într-o cutie pe care o aducem afară pentru ea, deoarece avem alți câini agresivi care nu ar fi la fel de blânzi cu ei, așa că îi ținem în siguranță”.

Grija câinelui pentru porcușorii de jucărie a topit inimile online, unde utilizatorii TikTok s-au grăbit să împărtășească reacțiile lor. Omg my heart”, a comentat un internaut. „Iubesc câinii mult mai mult decât pe majoritatea oamenilor”. Un alt utilizator TikTok a scris: „Este cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată”. „Pur și simplu nu pot, este atât de drăguț”, a spus un alt utilizator.

Thea este un gigant blând și un câine extrem de iubitor

„Este un câine iubitor„, spune proprietara câinelul Thea. „Îi spunem gigant blând pentru că are peste 45 de kilograme, dar este blândă ca un miel. Ea a mai adoptat și alte jucării înainte, dar purcelușii au dus-o cu adevărat la următorul nivel”. Pe videoclipul viral, unii comentatori au fost îngrijorați că Thea ar putea trece printr-o sarcină falsă sau că ar fi supărată, dar Banks a explicat că nu este cazul.

„Nu a fost niciodată stresată și s-a bucurat doar de purcei”, a spus proprietara acesteia. „Cred că îi privește ca pe niște membri suplimentari ai familiei și îi tratează ca atare, dar în adâncul ei știe că sunt doar niște jucării”.

După ce videoclipul a câștigat milioane de vizualizări, dragostea pentru Thea și purcelușii ei a încântat-o pe proprietara ei: „Întotdeauna am fost genul de persoană care vrea să aducă bucurie altora”, a spus Natalie Banks. „Așa că a vedea câți oameni au fost atinși de povestea ei a fost o binecuvântare uriașă pentru inima mea”, potrivit newsweek.com.