Sari la conținut
Home » Măsură inedită pentru curățenia din Tel Aviv! Obligația cetățenilor care dețin câini

Măsură inedită pentru curățenia din Tel Aviv! Obligația cetățenilor care dețin câini

  • de

Măsură inedită pentru curățenia din Tel Aviv! Obligația cetățenilor care dețin câini.

Autoritățile au propus noi măsuri pentru a ajuta procesul de curățenie a orașului!

Cei care dețin câini drept animale de companie în Tel Aviv, vor fi obligați să ofere mostre din ADN-ul animalelor, asta ca o nouă măsură pentru menținerea orașului curat. Decizia vine după ce, de pe străzile orașului, circa 500 de kilograme de excremente sunt adunate lunar.

Prin această decizie, oficialitățile vor să-i depisteze pe cei care încalcă legea.

Procedura se va aplica în momentul în care un cetățean înregistrează un nou animal de companie sau când reînnoiesc anual permisul animalului lor de companie.

Măsură inedită pentru curățenia din Tel Aviv!

Cei care dețin animale și nu au reuşit să strângă de pe stradă excrementele lăsate în urmă, urmează să fie amendați.

”Municipalitatea, la rândul său, a muncit din greu pentru a eradica problema colectării fecalelor, distribuind bilete proprietarilor de câini, plasând facilități de colectare a sacilor în grădini și parcuri și înființând zeci de parcuri pentru câini în tot orașul.

Din păcate, acest lucru nu a crescut responsabilitatea unor cetățeni în a menține spațiul public curat”, a spus un reprezentant al municipalității, conform site-ului Times of Israel, citat de fanatik.ro.

În prezent, dacă un deținător de câine nu reușește să strângă excrementele lăsate de animalul său, este amendat cu o sumă care se apropie de 225 de dolari.