Sari la conținut
Home » Decizia unui iubitor de animale atunci când își vede câinele grav bolnav!

Decizia unui iubitor de animale atunci când își vede câinele grav bolnav!

  • de

Decizia unui iubitor de animale atunci când își vede câinele grav bolnav!

Loialitatea câinilor nu poate fi pusă la îndoială!

Mulţi proprietari de animale de companie ar face orice pentru prietenii lor cu patru picioare, însă există din păcate și unele excepții.

Cazul următor, a unui bărbat, a provocat un adevărat val de indignare în mediul online, asta după ce iubita lui i-a spus că salvarea vieții animalului lor de companie, nu merită efortul. El a explicat că Summer, patrupedul său în vârstă de patru ani, a fost diagnosticat recent cu cancer de piele. Vestea bună este că boala a fost identificată timpuriu, câinele având şanse mari să îşi poată reveni complet, fără niciun impact asupra calităţii vieţii.

Pe tânără se pare că o deranjează faptul că el are de gând să cheltuiască atât de mulţi bani pentru un câine.

„Când i-am spus despre bani şi că voi plăti pentru operaţie, s-a supărat foarte tare pentru că: 1. Nu ştia despre banii puşi deoparte şi 2. Aş ”arunca banii la gunoi„ într-un moment când ea a rămas fără un loc de muncă şi se chinuie să facă faţă situaţiei.”

Chiar dacă și ea apreciază animalele de companie, tânăra nu a vrut să audă de ajutorarea patrupedului lor, ea fiind cea care a impus un ultimatum, la care tânărul nici nu a vrut să audă. A procedat corect acesta?

Povestea poate fi regăsită complet aici.

Decizia unui iubitor de animale