Sari la conținut
Home » O nouă viață pentru un cățel închis într-un grajd! Patrupedul a fost închis timp de șase ani

O nouă viață pentru un cățel închis într-un grajd! Patrupedul a fost închis timp de șase ani

  • de

O nouă viață pentru un cățel închis într-un grajd! Patrupedul a fost închis timp de șase ani.

O echipă de salvare a animalelor a fost trimisă să inspecteze cazul!

Condiții greu de descris pentru un câine care și-a petrecut șase ani din viață închis într-un grajd! Salvatorii l-au găsit într-un spațiu complet inadecvat, trăind printre gunoaie, fără să aibă parte de atenția unei familii.

Acoperită cu murdărie şi încâlcită, blana patrupedului pe nume Lazăr era crescută excesiv, lucru care îi făcea dificilă deplasarea animalului. La început, câinele a ezitat să-i lase pe oameni să-i tundă blană. Cu toate acestea, şi-a dat seama repede seama de uşurarea pe care acest lucru i-o va aduce.

Jessica Kincheloe, persoana care l-a salvat pe Lazăr, a explicat că bietul patruped încă nu poate avea încredere în oameni.

O nouă viață pentru un cățel

Lazăr a rămas la „Rescue de Cão Grande e Ffofo”, unde a fost bine îngrijit până în clipa în care a fost gata pentru adopţie.

O nouă viață pentru un cățelNoua sa familie i-a sărbătorit cea de-a opta aniversare şi îl tratează cu toată dragostea pe care o merită, fiind mereu prezentă alături de el. Acesta se va putea bucura de viața frumoasă, alături de niște oameni deosebiți.