Sari la conținut
Home » Întâmplare neobișnuită în Londra! A fost nevoie de trei ore pentru a convinge o pisică să coboare de pe un tren

Întâmplare neobișnuită în Londra! A fost nevoie de trei ore pentru a convinge o pisică să coboare de pe un tren

  • de

Întâmplare neobișnuită în Londra! A fost nevoie de trei ore pentru a convinge o pisică să coboare de pe un tren.

Gara Euston din Londra a fost locul unui eveniment neobișnuit și amuzant!

Nu mai puțin de trei ore au fost necesare pentru a „convinge” o pisică să plece de pe plafonul unui tren de mare viteză din gara Euston, Londra. Pisica a fost prinsă într-un final, iar trenul a putut să își reia cursa.

Potrivit bbc.com, în jurul orei 20,30 în timp ce garnitura care merge cu 200 km/oră se afla în stație, o pisică a fost observată cu puțin timp înainte ca trenul să plece din gară și spre Manchester.

Într-un final, o pubelă a fost trasă alături de vagoane, pentru ca felina să aibă o platformă mai înaltă pe care să coboare.

Pentru a salva pisica, trenul a fost oprit și pasagerii debarcați și urcați în alt tren pentru a-și continua cursa.

25.000 de volți alimentau garnitura, iar pisica se afla aproape de liniile de înaltă tensiune!

Nu se știe exact cum a ajuns pisica pe tren, însă aceasta nu a părut traumatizată de cele aproape 3 ore petrecute în pericol. Potrivit personalului stației, pisica a dispărut rapid printre oameni.

„Avem des păsări în interiorul stației, dar în toată cariera mea este prima dată când văd o pisică pe un tren. Din fericire, curiozitatea nu a ucis pisica și ne bucurăm că nu și-a pierdut una dintre cele nouă vieți datorită acțiunii rapide a personalului stației și a personalului Avanti West Coast, care a organizat un alt tren către destinație, pentru ca acțiunea de salvare să aibă loc”, a spus Joe Hendry, managerul stației Euston.