Sari la conținut
Home » O pisică i-a salvat viața stăpânei sale! Cum a reușit felina să distragă atenția unor Pitbulli periculoși

O pisică i-a salvat viața stăpânei sale! Cum a reușit felina să distragă atenția unor Pitbulli periculoși

O pisică i-a salvat viața stăpânei sale! Cum a reușit felina să distragă atenția unor Pitbulli periculoși.

Incidentul a avut loc în Statele Unite ale Americii!

Rămân deschise discuțiile cu privire la cât de periculoși pot fi câinii din rasa Pitbull, existând atât păreri pro, cât și contra. Însă, cu siguranță patrupedul se încadrează în categoria câinilor agresivi dacă nu sunt educați de mici, iar de aceea, medicii veterinari susţin că într-un mediu prielnic pot fi chiar animale de companie foarte devotate și iubitoare.

Comportamentul lor depinde de modul în care sunt crescuţi şi de relaţia stăpânului cu ei.

Cu toate acestea, pentru o bătrână de 94 de ani, pe nume Sophie Thomas, din Harrison Michigan, întâlnirea cu patru Pitbulli putea deveni fatală.

Potrivit thedodo.com, femeia lucra în grădina ei, iar deodată, patru câini au înconjurat-o:

„Dintr-o dată am văzut 4 câini pitbull care au venit către mine şi m-au înconjurat. Au continuat să se mişte în jurul meu. Unul dintre ei s-a repezit spre mine, dar am reuşit să-l lovesc şi s-a retras. Apoi altul a încercat să se apropie de mine, moment în care am îngheţat de frică.”

Momentul în care pisica a decis să intervină!

Simţind pericolul, Tiger a decis să distragă atenţia câinilor pentru a-şi salva stăpâna.

Văzându-şi stăpâna înconjurată, Tiger a sărit chiar în mijlocul agitaţiei. Apoi, a fugit spre garaj, conducând câinii furioşi departe de femeia în vârstă.

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă pisica mea nu ar fi intervenit. Este mereu lângă mine şi mă urmăreşte pe lângă casă. E foarte prietenoasă, pentru că trăiesc singură.”

Sophie nu era sigură dacă Tiger a supravieţuit întâlnirii cu cei patru câini. Dar după ce bătrâna a intrat în casă pentru a scăpa de câini, pisica eroină şi-a făcut apariţia la uşă.

Se pare că cei 4 câini locuiesc într-o casa învecinată.

Ann Daniels, proprietara câinilor, a declarat că sunt „prietenoşi”.

„Fiul meu a uitat uşa dormitorului deschisă şi au ieşit pe fereastră. M-am simţit îngrozitor”, spune ea.

Proprietara câinilor a fost amendată cu suma de 300 de dolari pentru că a lăsat câinii liberi, iar animalele au rămas în carantină timp de 10 zile.

„Îi mulţumesc mereu lui Dumnezeu pentru că a intervenit pisica mea. Pentru că ea a fost cea care m-a ajutat cu adevărat.” – mărturiseşte bătrâna.