Sari la conținut
Home » Decizia de a salva doi Pitbulli dintr-un adăpost, salvarea unui bărbat amenințat cu moartea!

Decizia de a salva doi Pitbulli dintr-un adăpost, salvarea unui bărbat amenințat cu moartea!

  • de

Decizia de a salva doi Pitbulli dintr-un adăpost, salvarea unui bărbat amenințat cu moartea!

Un bărbat a fost ținta unui jaf, însă nu s-a gândit că totul avea să se sfârșească în acest fel!

Animalele aflate în adăpost își caută o familie iubitoare, pe care să o protejeze și să îi ofere toată dragostea. Din păcate, doar o mică parte dintre ele reușesc să intre în cadrul unei familii iubitoare, însă atunci când o fac, acestea oferă toată atenția și grija de care sunt capabile.

Un profesor pe nume Robert McGowan a adoptat două femele Pitbull dintr-un adăpost, iar aceasta poate să fi fost cea mai bună decizia din viața sa, atunci când a fost ținta unui jaf.

Ladybug și Ellabelle, salvatorii lui Robert!

Speranţa de a mai fi adoptate aproape că le dispăruse, asta pentru că au stat o bună perioadă de timp în adăpost. Însă, spre bucuria și norocul lor, profesorul a decis să le ofere o nouă viață plină de iubire.

Robert era foarte bucuros ştiind că adoptase două biete animale, dar nicio clipă nu şi-a imaginat că cele două prietene cu patru picioare îi vor salva tocmai lui în curând viaţa, în adevăratul sens al cuvântului!

Într-o zi, Robert era în garajul său, când doi bărbaţi au început să-lovească, cu scopul de a primi cheile maşinii parcate în garaj. Ameţit din cauza loviturilor, Robert le-a spus să caute cheia în casă.

Intrând în casă, hoții au mers exact în încăperea unde se aflau cei doi câini, fugind îngroziți din casa bărbatului, arătând din nou cât a fost de importantă decizia de a salva doi Pitbulli.

Toată povestea a avut un final fericit datorită acestor patrupezi cu suflet mare, pregătiți mereu să își protejeze stăpânul și teritoriul, după ce la rândul lor au fost salvate de la o viață singuratică.