Sari la conținut
Home » Un Pitbull și-a protejat stăpâna în vârstă de doi ani timp de două zile cât a fost dispărută!

Un Pitbull și-a protejat stăpâna în vârstă de doi ani timp de două zile cât a fost dispărută!

Un Pitbull și-a protejat stăpâna în vârstă de doi ani timp de două zile cât a fost dispărută!

Câinele a avut grijă de micuța lui stăpână!

Legătura foarte strânsă dintre un câine și stăpân este cunoscută de toată lumea, iar protecția pe care o oferă animalul de companie, nu are egal. Așa a fost și cazul unei fetițe care a avut ghinionul să se rătăcească timp de două zile.

O fetiță pe nume Charlee, în vârstă de 2 ani, a fost plasată în grija bunicii sale, iar dintr-un moment de neatenție, aceasta a părăsit casa, lăsând copilul fără supraveghere.

Probabil căutând-o pe bunica ei, fetița a ieşit din casă şi câteva minute mai târziu a părăsit curtea, îndreptându-se într-o direcţie necunoscută. Însă, ea nu a fost singură.

Când a revenit şi a găsit casa goală, femeia a alertat imediat poliţia, raportând că nepoata ei de doi ani lipsea şi, împreună cu ea, câinele Pitbull. Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului, dar între timp oamenii se mobilizaseră în căutarea celei mici.

Un Pitbull și-a protejat stăpâna fără oprire!

Din păcate, în ciuda nenumăratelor ore petrecute în căutarea copilului, nicio urmă nu indică prezenţa fetiţei sau a câinelui. La două zile după dispariţia sa, mulţi au început să-şi piardă speranţa. Erau prea multe pericole cărora un copil atât de mic trebuia să le facă faţă.

Pitbull-ul a ieșit din pădurea deasă, chiar dacă Charlee nu era cu el, însă apariția lui era un semn bun pentru găsirea fetiței.

Femeia avea dreptate: nu departe, un vecin văzuse o fetiţă blondă purtând aceleaşi haine ca Charlee în ziua dispariţiei. Fetiţa avea o privire obosită, dar sănătoasă.

În urma reconstituirii, poliţiştii şi bunica au descoperit că Pitbull-ul a protejat copilul în cele două zile de absenţă: cel mai probabil datorită lui, copilul a găsit calea de întoarcere şi nimeni nu poate exclude faptul că patrupedul a protejat-o de animalele periculoase care vieţuiesc în acea zonă.