Sari la conținut
Home » Imagini amuzante cu un pui de pisică mai adormit! Joaca nu este pentru oricine

Imagini amuzante cu un pui de pisică mai adormit! Joaca nu este pentru oricine

Imagini amuzante cu un pui de pisică mai adormit! Joaca nu este pentru oricine.

Două pisici au fost subiectul unui videoclip de-a dreptul amuzant!

Adăposturile de animale și centrele de salvare caută mereu cămine iubitoare pentru pisici de toate tipurile și vârstele, inclusiv pui. Dacă te gândești să adopți un pui de pisică, videoclipul de mai jos de va ajuta să faci un pas în față cu această idee.

Se pare că nu toate pisicile au parte de energia necesară pentru a se juca toată ziua. În videoclipul de mai jos, una dintre pisici se joacă fără nici o problemă, în timp ce prietena ei, adoarme doar privind!

Şi nu adoarme oricum, lăsându-se frumos pe lăbuţe, ci ochii i se închid dintr-o dată, iar ea cade parcă în cap! Aşa cum era de aşteptat, la contactul cu solul se sperie de moarte şi se trezeşte mai vioaie ca oricând!

 

Prin natura lor, pisicile sunt mici exploratori curioși, iar când sunt mici, joaca face parte din dezvoltarea lor.

Sfaturi utile dacă vrei să adopți un pui de pisică!

În momentul în care ai luat puiul de pisică de lângă mamă, responsabilitatea ta este să te asiguri că el va crește armonios și că sistemul imunitar va fi constant întărit. Aceste lucruri pot fi posibile doar printr-o alimentație sănătoasă, corectă și bogată în nutrienți. Greutatea unui pui de pisică se poate dubla sau tripla în primele luni de viață.

Aportul regulat de lichide și nutrienți este esențial, deoarece puii se pot deshidrata rapid
sau pot deveni hipoglicemici. Prin urmare, într-o zonă cu o climă uscată este necesar un aport mai mare de lichide decât într-o climă cu o umiditate ridicată. Umiditatea ideală este între 55 – 60%.

În primele zile după naștere, puii de pisică nu își pot regula singuri temperatura corporală.
Prin urmare este necesar să o controlați și, dacă este necesar, să induceți căldură din exterior.