Sari la conținut
Home » Imagini adorabile cu un copil și un pui de gorilă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea gesturi

Imagini adorabile cu un copil și un pui de gorilă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea gesturi

  • de

Imagini adorabile cu un copil și un pui de gorilă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea gesturi.

Totul a fost surprins într-un videoclip cu totul adorabil!

Pe nume Isaiah, copilul din următoarea povestea și-a făcut un prieten exact atunci când se aștepta mai puțin! Aflat în vizită împreună cu părinții la grădina zoologică  „Columbus Zoo” din Ohio, nimeni nu s-ar fi gândit ceea ce urma să se întâmple!

Puiul de gorilă, pe numele său Kamoli, se afla într-o incintă în spatele unui geam securizat, când Isaiah a venit să se joace cu el.

„El se uita la primate când eu l-am întrebat ‘Isaiah, cum fac gorilele?’ iar el a început să se bată cu pumnul în piept”, a declarat Sherry Chute, mama lui Isaiah, pentru The Columbia Dispatch.

A fost de ajuns doar un îndemn din partea băiatului pentru ca puiul de gorilă să îl urmeze întocmai şi să pornească într-o cursă de alergare dus-întors prin faţa geamului care îi desparte.

Mama lui Isaiah a fost deosebit de încântată să privească întreaga scenă şi că fiul ei şi-a făcut un prieten unic.

Interacţiunea lor a durat aproximativ cinci minute şi probabil că joaca „de-a v-aţi ascunselea” s-ar fi reluat la nesfârşit dacă protagoniştii nespus de jucăuşi nu ar fi făcut o mică pauză.

„A fost o interacţiune foarte distractivă”, povesteşte Sherry. „Aşa este Isaiah. Oricine îl cunoaşte, ştie că este foarte jucăuş. A fost atât de distractiv să-l văd interacţionând cu animalele. În acel moment era atât de fericit, încât mi-a topit inima.”

„O scenă atât de drăguţă. Demonstrează cât de multe lucruri au în comun copiii şi puii de gorilă. Oare cum pot oamenii să vâneze aceste animale uimitoare în sălbăticie? [..]”, a scris un comentator.

Imagini adorabile cu un copil!