Sari la conținut
Home » DORA vrea acasă! Ce eforturi fac stăpâni pentru a-și reîntregi FAMILIA

DORA vrea acasă! Ce eforturi fac stăpâni pentru a-și reîntregi FAMILIA

Când iubitorii de animale își pierd prietenii necuvântători, ei încearcă prin orice mijloc să-i readucă acasă. 

O familie din Cehia, care și-a pierdut câinele de companie, oferă recompensă, celui care îi va aduce cățelul, o sumă mare de bani! Stăpânii Dorei au recurs la o metodă cel puţin inedită – au rămas în zona Bâlea și Vârful Mircii, acolo unde Dora, câinele din rasa lup cehoslovac s-a pierdut, timp de 10 zile, în speranța că o vor regăsi. Se pare că efortul lor a fost în zadar, apoi au anunțat poliția locală și salvamontul, însă au întâmpinat dificultăți de comunicare.

Familia din Cehia nu a renunțat. Ei au postat pe o pagină de socializare anunțul că și-au pierdut cel mai bun prieteni, apoi au lipit afișe pe un perimetru mai mare, în speranța că o vor găsii.

Cum o recunoașteți? „Dora avea un fel de rucsăcel negru pe spate la momentul disparțtiei.  Dora are ambele urechi cu semne, a fost mușcată când era mica, este un semn particular de văzut dacă ai câinele aproape”.

Persoana care o va găsi pe Dora este rugată să contacteze familia pe Facebook sau telefonic la următoarele numere: 0728.93.65.86 sau +00420.773.695.472.

https://www.facebook.com/alex.icodin/posts/10223314954480352