Descoperire de ultimă oră. Autorităţile au făcut publică o descoperire de ultimă oră. Mai exact, au publicat imagini cu o reptilă neobişnuită, descoperită de pădurarii din Teritoriul de Nord al Australiei, relatează livescience.com.

Reprezentanţii parcului Teritoriului de Nord din Australia au publicat imagini pe Facebook cu un piton care avea trei ochi, unul dintre aceştia fiind chiar în mijlocul craniului.Descoperire de ultimă oră. Specialiștii spun că în urma unor investigații amănunțite au aflat că toţi cei trei ochi erau funcţionali.

Experţii dezvăluie că reptila a avut cel mai probabil două capete care s-au unit. Cu toate acestea, radiografia a arătat că şarpele avea un craniu cu o cavitate oculară în plus.

Descoperire de ultimă oră. Am căzut de comun acord că ochiul s-a dezvoltat devreme

„Am căzut de comun acord că ochiul s-a dezvoltat devreme în stadiul embrionar de dezvoltare”, au scris reprezentanţii pe Facebook.

„Este puţin probabil ca această malformaţie să se fi dezvoltat din cauza factorilor ecologici”, adaugă aceştia în postare.Şarpele, denumit „Monty Python”, ar fi fost în vârstă de trei luni, însă a murit la scurt timp după ce a fost descoperit.„Este remarcabil faptul că a supravieţuit atât de mult timp în sălbăticie, în ciuda condiţiei sale. Reptila nu mai reuşea să se hrănească şi a murit săptămâna trecută”, declară pădurarul Ray Chatto pentru postul de ştiri NT News.