Sari la conținut
Home » Chiar dacă a fost într-un final adoptat, cățelul plânge de fiecare dată când merge cu mașina!

Chiar dacă a fost într-un final adoptat, cățelul plânge de fiecare dată când merge cu mașina!

  • de

Chiar dacă a fost într-un final adoptat, cățelul plânge de fiecare dată când merge cu mașina!

Trauma din trecut îl împiedică să se bucure în totalitate de prezent!

Pentru Shiro, un cățel parțial orb și surd, viața s-a dovedit a fi destul de complicată, el fiind pus în situația să treacă prin două adăposturi și 12 case de plasament, după ce a fost abandonat. Totul avea să se schimbe în ziua în care a cunoscut-o pe Sheryl Smith, o femeie care salvează și îngrijește animale de ani de zile.

„Chiar şi astăzi, la peste doi ani de la adopţie, încă plânge în maşină crezând că îl abandonăm în altă parte”.

Potrivit thedodo.com, anxietatea lui atinsese apogeul şi Smith a decis repede că ea şi familia ei îl vor adopta, astfel încât să ştie în sfârşit cum este să ai o casă pentru totdeauna.

În ciuda tuturor greutăţilor prin care a trecut, câinele simte ceva special pentru toate animalele aflate la ananghie şi, din momentul în care s-a alăturat familiei, a început să consoleze vieţuitoarele salvate.

„La scurt timp după ce l-am adoptat, am salvat o căţeluşă gestantă care era prea bolnavă şi slăbită pentru a-şi îngriji puii, aşa că Shiro a venit lângă ei şi a început să-i cureţe”, povesteşte Smith.

„A făcut asta în cazul fiecărui animal salvat pe care l-am adus acasă. Stă cu răbdare cu pisicile/pisoii şi stabileşte o legătura atât de puternică cu ele, încât ajung să aibă încredere în el înainte de a avea încredere în mine.”

Lui Smith nu-i venea să creadă cât de slab şi bolnav era săracul pisoi şi a început rapid să-l îngrijească pentru a-l însănătoşi.

Dacă ar fi stat singur, cu siguranţă nu ar fi supravieţuit, şi Shiro a simţit asta din momentul în care l-a văzut.

„Shiro nu a plecat de lângă culcuşul pisoiului nici măcar o secundă”, a spus Smith. „Ştia că pisoiul era grav bolnav şi speriat şi că avea mare nevoie de atenţie şi consolare”.

Chiar dacă a fost într-un final adoptat