Sari la conținut
Home » Un șofer de autobuz nu a putut să rămână indiferent la drama unui cățel de pe străzi!

Un șofer de autobuz nu a putut să rămână indiferent la drama unui cățel de pe străzi!

Un șofer de autobuz nu a putut să rămână indiferent la drama unui cățel de pe străzi!

Fiecare secundă petrecută pe stradă putea să devină fatală!

Pentru un șofer de autobuz, imaginea unui câine părăsit pe străzile periculoase nu a putut să îl lase indiferent. Pe nume Tuen Prathumthong, bărbatul a devenit cu succes eroul zilei pentru salvarea vieţii unui câine care s-a pierdut pe stradă. Comparativ cu gestul altor persoane de a trece nepăsători pe lângă patruped, acțiunea lui Tuen este de admirat, asta în condițiile în care vedem zilnic tot mai multe cazuri de abuzuri asupra animalelor.

Potrivit thedodo.com, când a observat că maşinile din faţa frânează brusc, a bănuit că opresc din cauza animalului speriat. Tuen ştia că nu poate lăsa câinele expus tuturor acestor pericole, aşa că, înainte de a interveni, a întrebat politicos pasagerii pe care îi transporta dacă sunt de acord să lase căţelul să urce la bord.

După ce a primit un răspuns pozitiv, Tuen a deschis uşile autobuzului şi a strigat literalmente câinele, aşteptându-l să urce.

Patrupedul s-a urcat imediat la bord şi nu părea speriat de situaţie; cu toate acestea, el nu s-a amestecat printre oameni, preferând să-şi găsească un „scaun” mai retras, neştiind ce avea să se întâmple ulterior.

Când Tuen şi-a încheiat tura, l-a dus la depou, unde căţelul a putut să mănânce, să se hidrateze şi să se odihnească o vreme.

Din fericire, câinele nu fusese abandonat, ci pur şi simplu fugise de acasă. Pachara Yoosawat, proprietarul său, s-a grăbit spre depou pentru a-şi recupera prietenul cu patru picioare. Câinele îi scăpase în urmă cu doar două zile şi de atunci îl căutase fără niciun rezultat.

Un șofer de autobuz special