Sari la conținut
Home » Cătălin Crișan și suferința prin care a trecut la pierderea unui prieten drag

Cătălin Crișan și suferința prin care a trecut la pierderea unui prieten drag

Invitat în platoul Prima TV, Cătălin Crișan a reușit să povestească suferința prin care a trecut la despărțirea de prietenul său, se cunoșteau de aproximativ un an. Interpretul s-a destăinuit în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, acolo unde a fost sărbătorit în avans, dat fiind faptul că duminică, pe 6 februarie 2022 este ziua lui de naștere.

Cătălin Crișan, afectat de pierderea patrupedului său

Cătălin Crișan l-a înmormântat de curând pe Zeus, patrupedul care înveselea întreaga familie. Celebrul cântăreț de muzică ușoară a spus că a suferit foarte mult când a murit câinele său.

„Am avut o perioadă grea. Alaltăieri mi-am înmormântat cel mai bun prieten, cățelul meu. Am jurat că nu mai îmi iau. Câinele avea numai un an.

Am zis că nu pot să-l eutanasiez. Am zis: Doamne, dă-mi un semn. Rugasem doctorul să vină să-l eutanasieze, dar l-a luat Dumnezeu. Am luat alt cățel ieri, rasa Border Collie”, a declarat Cătălin Crișan la Prima TV.

A tot cumpănit dacă să își mai ia un alt cățel sau nu. S-a decis în cele din urmă, iar acum se mândrește cu un Border Collie căruia i-a pus același nume, Zeus.