Sari la conținut
Home » Căprioara pofticioasă. Vizitatorul neașteptat la un magazin de dulciuri

Căprioara pofticioasă. Vizitatorul neașteptat la un magazin de dulciuri

Căprioara, vizitatorul neașteptat, Sursa foto: thedodo

Căprioara pofticioasă. Zilele trecute, Jennifer Strobel lucra la Buddy & Howie’s Candy Store, un magazin de dulciuri pe care ea și soțul ei îl dețin în Ocean Shores, Washington, când un vizitator neașteptat a apărut în față.

Strobel a povestit ce s-a întâmplat: „Mergea pe stradă și s-a plimbat până la ușa noastră din față. Și-a băgat capul înăuntru. Prima mea reacție a fost de surpriză: „Wow!””.

Vizita supriză a lui Strobel

Nu era un cumpărător oarecare. Era o căprioară.

Evident, în timp ce se plimba prin oraș, căprioara a observat magazinul lui Strobel. Priveliștea dulciurilor bune și colorate dinăuntru l-a oprit din drum.

Dar, bineînțeles, dulciurile nu sunt făcute pentru a fi savurate doar cu ochii.

Căprioara pofticioasă intră în magazin

Strobel a spus că a încercat să convingă căprioara să nu intre, dar aceasta nu a ascultat: „I-am spus: „Nu, nu”, pentru că, deși iubesc căprioarele, nu am vrut să intre și să se sperie. Dar el nu m-a ascultat. A intrat oricum”.

Strobel era neîncrezătoare în timp ce privea căprioara cum îi răsfoiește ofertele. „Era cu siguranță interesat de bomboanele de apă sărată. În filmare, pare că de fapt a smuls o bucată de bomboane de popcorn cu unt. Am încercat cât am putut de mult să rămân calmă. A fost cu siguranță suprarealist”.

În cele din urmă, căprioara a plecat mult mai repede decât venise – realizând, poate, că pofta de dulciuri poate l-a dus pe căi greșite. Cu toate acestea, nu s-a făcut niciun rău, conform thedodo.

„Nu a lăsat nicio pagubă!” a spus Strobel. „Asta este cea mai bună parte. [Deși] sunt îngrijorat că ar putea să le spună tuturor prietenilor săi unde este cea mai bună caramel din oraș! Să sperăm că vor face doar cumpărături de vitrină și nu vor intra. A fost cu siguranță o experiență unică în viață, asta e sigur.”